Zachęcony przez @Czypsy, @markaron oraz @lecoffe pochwalę się swoją kolekcją. Btw. kilka flakonów po raz pierwszy poleci w weekend na stragan bo stoją i się kurzą.
@michalkichal123: tak, to Orchestra. Mi się bardzo podoba, określiłbym go jako niszowy niebieski zapach, uniwersalny i lekko elegancki. Osobiście nie potrafię wyodrębnić poszczególnych nut zapachowych bo wszystko ładnie się ze sobą łączy.
@Omniscient: na kartonach bo flakony musiały przejść wyprowadzkę z ciasnej półki żeby cokolwiek było widać na fotkach. W szafie nawet kartonów nie maja do dyspozycji ;)
@lanrof2: dzięki, teraz ja z moim dwoma perfumami z Zary, Bentley for Man intense oraz Lalique encre noire czuję się jak kompletny cwel. Powidz jak osiągnąć taki sukces #przegryw
@Adolf_HODLer: akurat Prakt zostaje @hydrant123 wstępna jest ale muszę to opisać, pewnie jutro lub w niedzielę wrzucę
@ranadj z samej wizyty i procesu tak, było bardzo fajnie. A co do mojej kompozycji to tak nie do końca ;) Nie jest to zła kompozycja ale planowałem uzyskać nieco inny zapach.
Btw. kilka flakonów po raz pierwszy poleci w weekend na stragan bo stoją i się kurzą.
#perfumy
źródło: 1
Pobierzźródło: 2
Pobierzźródło: depositphotos_207959530-stock-illustration-emoticon-winking-showing-thumb
Pobierz:D
@lanrof2: i słusznie! Trzeba je trzymać krótko:)
@hydrant123 wstępna jest ale muszę to opisać, pewnie jutro lub w niedzielę wrzucę
@ranadj z samej wizyty i procesu tak, było bardzo fajnie. A co do mojej kompozycji to tak nie do końca ;) Nie jest to zła kompozycja ale planowałem uzyskać nieco inny zapach.