Aktywne Wpisy

Basti91 +14
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

NaczelnyWoody +331
Gdy tylko widzisz ten znaczek, to już wiesz, że opiehdolą ci towar bez paragonu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#januszebiznesu #gastronomia #zakopane #antykapitalizm #pieniadze
#januszebiznesu #gastronomia #zakopane #antykapitalizm #pieniadze
źródło: a84f6c134f6c81bc9752add5fada
Pobierz

Wiecie jaki jest nowy spin prawicy i ekspertów CPK? Powoli orientują się, że kolej 250 też by nie była dla polskich firm, więc teraz pojawiają się głosy, żeby kupić skaldy co jeżdżą… 200km/h.
To się robi serio zabawne, przypomina mi to sytuację jak Kaczyńskiemu się pomyliło brutto z netto, co kosztowało budżet parę miliardów.
Także zaraz z kolei szybkich prędkości zejdziemy do szynobusów:)
Komentarz usunięty przez autora
@miki4ever: dlaczego?
No fajny fake news, kto by się spodziewał. Chyba, że wiesz lepiej, niż prezes PESA.
( ͡° ͜ʖ ͡
Dziwne, bo prezes PESA twierdzi co innego. Na szczęście wykopek wie lepiej. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
https://wykop.pl/wpis/83218735/cpk-bekazpisu-polityka-wiecie-jaki-jest-nowy-spin-#287917779
@SKYFander:
No fajny fake news, kto by się spodziewał. Chyba, że wiesz lepiej, niż prezes PESA.
( ͡° ͜ʖ ͡
@barTTY
No tak, gadanie prezesa to tylko gadanie. Nie to co świetna analiza wykopkowego eksperta, który przecież co do możliwości uczestnictwa w przetargu przedsiębiorstwa zarządzanego przez ww. prezesa, wie o wiele więcej, niż jakiś tam kolo zarządzający nim na co dzień amator ( ͡°( ͡° ͜
Tak, ale nie sami. Tu jest różnica i kwestia tego, gdzie trafi marża.
@miki4ever:
Ach. Bo przecież nieogłoszony jeszcze przetarg wymaga zobowiązania się do dostaw na wczoraj ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@SKYFander: