Aktywne Wpisy
Valorcrest +14
Po cholere te mendy ładują tyle tego ziołowego
źródło: 1000005106
Pobierz
Atreyu +48
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

#polska #prawo #smieci #ekologia #odpady #recykling #polityka
źródło: image
Pobierz@michalxd21: W tym kraju wszystko dziala na opak wiec nie zdziwi mnie jak to tez spierdziela :D
W niemcowni idziesz z karteczka co ja butelkomat wypluje do kasy. Jak masz zakupy to placisz mniej o tyle ile wyplul butelkomat. Jak nie masz zakupow to pani kasjerka wyplaca Ci w gotowce tyle ile butelkomat wyplul.
@michalxd21: Bo te butelkomaty w lidlach to przede wszystkim nie będą w stanie przyjąć takich ilości butelek na jakie zacierają ręce, ale to po pierwsze. Jak coś wielkości mniej więcej automatu z napojami większego ma wypełniać swoje zdanie. To się skończy tak, że jedyne co to obsługa lidla będzie musiała cały czas opróżniać ten butelkomot na skutek czego będzie na przykład mniej kas otwartych
@michalxd21: Nie wiem, dla jedną wielką paranoją jest już samo to, że nie mogę zapłacić bezpośrednio gotówką w kasie samoobsługowej gdzie mogłem to robić nie w 2008 roku w Tesco i wagi były większe.
@michalxd21: mają być i takie właśnie, zależy od maszyny https://www.cashless.pl/17626-butelkomat-recyklomat
źródło: image
Pobierz@michalxd21: Ja do lidla praktycznie nie chodze. Ale jak juz bylem to chcialem przeskanowac caly czteropak (czy tam szesciopak - nie pamietam) i pani podeszla