Wpis z mikrobloga

Czy ja dobrze rozumiem, że z pieniędzy podatników będą finansowane prywatne podmioty, które zgodzą się na udział w programie skracającym czas pracy? Przecież każdy wniosek czy statystyka jaka wyłoni się z obserwacji projektu będzie sztuczna, bo powstała w sztucznych warunkach a jakiekolwiek ujemne wartości zostaną w sztuczny sposób zasypane z budżetu, na który wszyscy się składamy
Ten projekt jest tak idiotyczny, że za dwie-trzy dekady nikt nie uwierzy, że coś takiego w ogóle miało miejsce, trzeba robić zapisy video/audio/wydruki z gazet, żeby potem autorzy nam nie wmawiali, że sobie coś uroiliśmy - tak jak z zamordyzmem covidowym
#bekazlewactwa #gospodarka #finanse
Zopyross - Czy ja dobrze rozumiem, że z pieniędzy podatników będą finansowane prywatn...

źródło: gg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przecież każdy wniosek czy statystyka jaka wyłoni się z obserwacji projektu będzie sztuczna

@Zopyross: W ogóle chodzenie do pracy i ubieranie się w tkaniny z bawełny już jest sztuczne, więc nic dziwnego że efekt eksperymentu też będzie sztuczny. Ale w sumie to wg Ciebie wynik będzie "sztuczny" na czyją korzyść? Bo ja łatwo mogę sobie wyobrazić, że bogaci lobbyści zakłamią te badania, żeby wyszło, że stan obecny jest lepszy niż
  • Odpowiedz