Aktywne Wpisy

okoboji +58
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
BobekRobek +138
źródło: 20250918_102120
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 20250918_102120
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: 1758558349022
PobierzPodróżując żyje się dwa razy i nie ma nawet co z tym handlować.
Oczywiacie trzeba rozróżnić podróżowanie od wyjazdu do Egiptu gdzie ktoś 24h wali drinki i browary. Jednak i tak taki wyjazd do Egiptu jest lepszy niż siedzenie w domu i granie w gry.
@donttalktome to tak jakbyś napisał że więcej nauczysz się o prokreacji z podręcznika do wdż lub biologii niż ze stosunku w realu xD Tylko co z tego, nikt nie podróżuje żeby na pamięć uczyć się historii tego kraju tylko ja poczuć i zobaczyć
Weźcie już skończcie z tym AI. Wszędzie tego ChataGPT wciśniecie. Myślicie, że podróż samolotem da się zastąpić przez jakieś marne okulary VR? Twoja siostra natomiast bardzo, oprócz tego ludzie.
"podróż, która polega na tym, że biuro podróży wywiezie cie do hotelu, gdzie będziesz żreć i pić w opór, to raczej nie jest nic rozwijającego, podróże muszą poszerzać horyzonty, a nie być najprostszą rozrywką, żeby wstawiony przez ciebie obrazek miał sens"
Czego niby posroze maja rozwijac? Podrozuje zarowno do airbnb organizujac wszystko samemu (np ostatnio wynajalem wille na totalnym zadupiu, musialem odśnieża i mialem zorze widoczna z tarasu/ sauny)
Z resztą w każdej dziedzinie tak jest, że albo jest to prosta, relaksująca rozrywka albo wymagające
Ja w pobytach w hotelu lubie to, ze nie musze myslec o sprzataniu, gotowaniu, jezdzeniu samochodem i jego wynajmie na miejscu i realnie
@biszkoptowy_pies_obronny: ja zabieraam ze sobą w słoiku ( ͡° ʖ̯ ͡°)