Aktywne Wpisy

Tyrande +242
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +64
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

źródło: 1758558349022
Pobierzźródło: IMG_3394
PobierzWg mnie w życiu chodzi o to, żeby spędzać je tak, żeby było przyjemnie. Ja nie gustuję w hotelach AI, moja siostra natomiast bardzo. I git. Niech każdy robi co chce. Co to za sztywne ramy XD
źródło: 7pkl0tiby7a41
PobierzMyślę, że moja siostra śmiało będzie żałować na starość że zbyt mało czasu spędziła na leżaku w hotelu waląc driny od 7 rano ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Osobiście mogę sobie pojechać na kilka dni nad jakieś jezioro 50km ode mnie, żeby zmienić otoczenie, ale dalsze wyjazdy zawsze wiązały się ze stresem, niewysypianiem się na nowym łóżku, brakiem kału przez jakieś trzy pierwsze dni, o zwiedzaniu i robieniu zdjęć nie mówię, bo to dla mnie totalne meh. A w samolotach czuję się zawsze c-----o ¯\(ツ)/¯