Wpis z mikrobloga

wasza strona randomowo przekierowuje z czapy główną wykopu lub mirko na scamy w domenie megaluck.ru.com

@grubson234567: To może być rzeczywisty powód banowania za typa podcierającego się pewną flagą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ja juz przestalam przegladac wykop na telefonie

@pregunta: jak coś to czysty Brave daje radę usuwać reklamy na tel jezeli z jakiegoś powodu nie używasz normalnej apki :P
  • Odpowiedz
@grubson234567: Sytuacja nie powinna już występować 🙂 Przepraszamy za utrudnienia i dziękujemy za cierpliwość! Jeśli jednak coś jeszcze się pojawi, dajcie nam znać - bardzo nam to pomoże.
  • Odpowiedz
@wykop: cóż, w to że @Caban1908 mógł widzieć jeszcze spam po tym komunikacie założyłem że może jakiś load balancer nie kieruje na zaktualizowany serwer, ale jesli inny użytkownik po 4 godzinach od waszego komunikatu twierdzi że problemy nadal występują, to coś mi się widzi że temat nie jest rozwiązany:
https://wykop.pl/wpis/83199189/nawiazujac-do-wpisu-grubson234567-reklamy-na-wypok
@official_mirek_account +2
Nawiązując do wpisu @grubson234567
Reklamy na wypok
Ma ku&?a to samo na przeglądarce w telefonie. Co któreś odświeżenie wyskakują reklamy jak poniżej. Co do ku@wy @m__b @a__s

#wykop #security #programowanie #moderacja
  • Odpowiedz