Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +1550
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
tears-of-a-clown +160
odtorusowiony #sebcel miły ciepły tak

I do tego ten jego typowy pasywno-agresywny ton wypowiedzi XD.
Widać, że ten film Kolekcjonera bardzo go uraził bo chyba uderzył w czuły punkt i wywalił na wierzch prawdę o Arku, że on tak naprawdę
źródło: 1000006488
Pobierz@Huptys: Ale c--j, Areczek połączył kropki i wie doskonale co kto myśli i do kogo kieruje swoje słowa. Tak samo jak Areczek doskonale wie na 100%, że post Bethesdy o kotku z Indiany Jonesa było wyśmianiem śmierci Charliego Kirka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
K---a, wiedziałem że on nagra odpowiedź, mimo że nawet jego imię nawet nie padło w materiale Damiana. Już o tym pisałem parę dni temu, aż zacytuję siebie xD
Obrzydliwy typ.
Areczek: Ja sie p-----------m do ludzi o efekty ich pracy
Areczek kiedy Damian p----------a się o efekty pracy pół-recenzentów: Skandal! Autofelatio! xDD
A no i pamiętajcie wytykanie braku rzetelności recenzji to podpinanie się pod kliki i afery. Podpinanie się pod tematy polityczne i gównoburze z innego kontynentu to metafizyka i spotkanie z bogiem
Wyzywa od silniczków, ale przy konkretniejszych argumentach sam wymyśla chochoła i do niego bije. Co do KCD2 i ER mogę też mu wyjaśnić dlaczego jego recenzje są słabe, kiedy tych gier nie ukończył. Tak się złożyło, że trochę p---------m w te gierki i