Wpis z mikrobloga

@Huptys: Nie znam chyba nikogo kto ma bardziej w---------ą maniere mówienia, juz totalnie pomijająć ze z tego co on mówi to nie zrozumial materiału który omawia.
  • Odpowiedz
@Huptys: Arek tutaj zrobił speedrun w sztuczkach erystycznych - hiperbolizacja, atakowanie chochoła, nadinterpretacja, etykietki, podważanie intencji, dychotomia. I to wszystko w trochę ponad 2 minuty. Dobry czas. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I do tego ten jego typowy pasywno-agresywny ton wypowiedzi XD.
Widać, że ten film Kolekcjonera bardzo go uraził bo chyba uderzył w czuły punkt i wywalił na wierzch prawdę o Arku, że on tak naprawdę
  • Odpowiedz
  • 8
@Thadeusss77: Właśnie najlepsze jest to, że Kolekcjoner nie wypowiadając z nicku osób, które są zamieszane z dramą, pokazuje, że go raczej nie obchodzą kliknięcia. A ten świniopas sobie dopisuje jakieś rzeczy z d--y xD
  • Odpowiedz
Właśnie najlepsze jest to, że Kolekcjoner nie wypowiadając z nicku osób

@Huptys: Ale c--j, Areczek połączył kropki i wie doskonale co kto myśli i do kogo kieruje swoje słowa. Tak samo jak Areczek doskonale wie na 100%, że post Bethesdy o kotku z Indiany Jonesa było wyśmianiem śmierci Charliego Kirka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Huptys: "źle mi się to oglądało" oj zapiekła d--a. Prawda w oczy kole. Mi się wręcz zajebiście oglądało film Kolekcjonera. Ktoś ogląda Arka na poważnie? Ten ton głosu jest niesamowicie irytujący.

K---a, wiedziałem że on nagra odpowiedź, mimo że nawet jego imię nawet nie padło w materiale Damiana. Już o tym pisałem parę dni temu, aż zacytuję siebie xD

pogromca m-wordów jest na tyle sprytny, że on omija trudne tematy.
  • Odpowiedz
@Huptys: Napisałbym jakim jest hipokrytą, który atakuje innych z imienia i nazwiska, ale jak ktoś wspomi o sposobie w jaki oni tworzą swój kontent to robi z siebie ofiarę i stawia siebie PO TEJ LEPSZEJ STRONIE BARYKADY, ale napisałbym wtedy same oczywistości.
Obrzydliwy typ.
  • Odpowiedz
@Huptys: Haha, ależ mu wzrok lata. Zestresował się chłopak
Areczek: Ja sie p-----------m do ludzi o efekty ich pracy
Areczek kiedy Damian p----------a się o efekty pracy pół-recenzentów: Skandal! Autofelatio! xDD
A no i pamiętajcie wytykanie braku rzetelności recenzji to podpinanie się pod kliki i afery. Podpinanie się pod tematy polityczne i gównoburze z innego kontynentu to metafizyka i spotkanie z bogiem
  • Odpowiedz
@Huptys: pamiętam jak brałem go za koniunkturalistę, który podpiął się pod trendy by robić siano po 10 latach posuchy na YT, ale to zwykły burak i cep.

Wyzywa od silniczków, ale przy konkretniejszych argumentach sam wymyśla chochoła i do niego bije. Co do KCD2 i ER mogę też mu wyjaśnić dlaczego jego recenzje są słabe, kiedy tych gier nie ukończył. Tak się złożyło, że trochę p---------m w te gierki i
  • Odpowiedz