Aktywne Wpisy

Iudex +58
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
raizo777 +76
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz

Zdjęcię spod przedszkola w default city, sprzed około 3-msc, psiarze urządzili szczalnie dla psów na wózkach dla dzieci.
Nowe osiedle gdzie większość mieszkańców to ludzie w okolicy 30, więc nie jest tak że obszczał to pies jakiegoś menela.
Takich psiarzy to wiecie co wiecie czym.
Uprzedzam pytania, wózki mogą tam stać, bo jest to "ogródek" przynależący do lokalu usługowego
źródło: IMG_3150
Pobierzźródło: image
PobierzTaki obraz debili bez mózgu z psami. Niestety, ale to nie pies winny, a właściciel
Kiedyś na osiedlowej grupce ktoś poprosił by psy nie szczały na elewację to jakie oburzenie. A jak napisałem że mają wyprowadzać te kundle do psich toalet to dopiero kwik - bo przecież oni mają za daleko xD
No to skoro wiesz że masz za daleko to nie bierzesz kundla = proste.
Poznań ma kilka psich toalet i IMO należy zmienić prawo tak by pies mógł się