Wpis z mikrobloga

@tellet: Apartheid tworzy takie problemy, że tacy ludzie się radykalizują. Także izrael samemu jest sobie winien bo to państwo to kolonialny twór. I tu nawet nie trzeba być islamofilem by wyciągnąć podobne wnioski.
  • Odpowiedz
@DEVILLIVED:

wobec tego, co sądzicie o państwie podziemnym i wyrokach "w imieniu RP" wymierzanych na ulicy na zdrajcach w trakcie II wś? Też to byli "terroryści", którzy mordowali biednych cywilizowanych nazistów?

A misiu kolorowy przypomnij mi w którym momencie drugiej wojny Polska najechała na niemcy i waliła do cywili na jakimśichnim zgromadzeniu w 1939?

Bo porównywanie turbańskich szczurów, którzy myśleli że znów sobie wjadą do innego państwa postrzelają do cywili,
  • Odpowiedz
Także izrael samemu jest sobie winien bo to państwo to kolonialny twór. I tu nawet nie trzeba być islamofilem by wyciągnąć podobne wnioski.

@ablesable97: Nie no za to mandat palestyny utworzony w.... kolonii brytyjskiej to dopiero było państwo xD Przecież Anglicy utworzyli to teoretyczne państewko, potem chcieli wydzielić to też dla Żydów, ale turbany na nic się nie chciały zgodzić, mimo że nie powinny mieć zbyt wiele do gadania, skoro
  • Odpowiedz
@guzieec982: c---a wiadomo o co chodzi, może to mordercy i złodzieje żywności, których osądzono i rozstrzelano, bo nawet nie ma ich gdzie trzymać? A może to oprychy z IDF strzelające do dzieci?
  • Odpowiedz
@guzieec982: Bo napisałeś co napisałeś, a ja cię nie znam i nie ufam. Bo mogłeś zrobić opis, że rozstrzeliwują gwałcicieli a może szabrowników, i w zasadzie nawet nie wiadomo kto kogo.
  • Odpowiedz
@tellet: Ale ja mówię o religii, dokładnie jedno i to samo bóstwo. Allah” to po arabsku po prostu „Bóg”, słowo używane przez muzułmanów, ale też przez arabskich chrześcijan i Żydów. A Jezus jest w islamie drugim najważniejszym prorokiem po Mahomecie.
  • Odpowiedz