Aktywne Wpisy

AgentGRU +108
Chłopczyku, szykuj się na pozew (napisany Comic Sansem, śmiechu warte)
#sebcel
#sebcel
źródło: 1000008965
Pobierz
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Lewactwo. Jak nimi nie gardzić?
źródło: temp_file2013795629266484881
Pobierzźródło: image
PobierzJak widzisz taką kartkę to na 100% przedsiębiorca to konfederata albo inny pajac. A jak on to znaczy, że na prawo i lewo próbuje oszukać na podatkach. Zanim zaczniesz płakać to on oszukuje nas (wszystkich obywateli), a nie państwo samo w sobie.
No to zwracaj uwagę czy dostaniesz paragon, ale nie sugeruj, że ktoś jest oszustem na "chłopski rozum" ( ͡º ͜ʖ͡º)
No i dalej możesz tam zapłacić kartą, nikt nie broni.
@Vaclav: zwykle edukacja polega, albo pójście do pierwszej pracy.
@Vaclav: ale w sensie jakie benefity ta osoba ma ze płatność jest gotówką? I tak musi jechać do banku wpłacić te pieniadze, musi to w miare czesto robic a nie raz na miesiac wozic ze soba 150 tys w gotówce utarg z całego miesiąca albo
TO NIECH PAKUJE MANDŻUR I ZAMYKA TEN KRAM xDDD
To g---o a nie działalność, skoro rozwala go śmieszna prowizja za kartę.
To jakas sugestia ze prawica to oszusci podatkowi? xD
tu chodzi o formę płątności, o ile dostajesz paragon / fakture do obu jest dalej ok a pośrednikom faktycznie momentami w dupach się przewraca
Mam kilka sklepów. Nie w Polsce! Za płatności kartą płacę prowizję i wynosi ona mniej więcej w zależności ile było transakcji w miesiącu od 700 do 1500€ miesięcznie za jeden sklep!
Myślę że żaden z was nie chciałby oddawać takich pieniędzy nikomu z własnej nieprzymuszonej woli.
U mnie fizycznie nie ma możliwości oszukiwać na braku paragonu. A nawet jakby się dało to mam w dupie kombinowanie
Poszedłbym i kupił jedną kajzerkę żeby zapłacić kartą xd