Wpis z mikrobloga

ciekawe że idole prawaków okazali się proruskimi szumowinami

@walciak: To sie dzieje regularnie. Spieszmy sie kochac prawackie autorytety, tak szybko oklazuja sie onucami
  • Odpowiedz
@Schwarzfahrer: Nigdy nie mówili sensownie. Oferowali proste rozwiązania na skomplikowane problemy, co wielu młodym ludziom (w tym mnie) wydawało się atrakcyjne. Problem w tym, że skomplikowane problemy rzadko kiedy mają proste rozwiązania.
  • Odpowiedz
@szybki-bill1 Max Korwin Cejrowski - piękne czasy młodości; do dziś mam sentyment do Korwina, choć oczywiście jak wszyscy z niego wyrosłem;

Sam się zastanawiam czy wtedy też gadał aż takie głupoty jak teraz, czy z wiekiem zaczął jeszcze mocniej skręcać w protokół 1%
  • Odpowiedz
Problem w tym, że skomplikowane problemy rzadko kiedy mają proste rozwiązania.

@mvser: nie licząc nazywania ludzi onucami, to jest obecnie zawsze działające proste rozwiązanie skomplikowanego problemu.
  • Odpowiedz
Maksio do Choroszczy,

@Karl_Tofel: Max Kolonko też jechał z ruskim przekazem, chwalił Putina, ruskie wojsk przedstawiał jako najlepszą armię na świecie i zachęcał do ataku na Ukrainę.
Swoją drogą, niezły łomot byśmy wtedy dostali od Ukraińców, skoro oni nawet Rosję dali radę powstrzymać.
  • Odpowiedz