Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +226
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +11
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

pamiętacie tę żenadę?
źródło: 1000022441
Pobierz@walciak: To sie dzieje regularnie. Spieszmy sie kochac prawackie autorytety, tak szybko oklazuja sie onucami
Sam się zastanawiam czy wtedy też gadał aż takie głupoty jak teraz, czy z wiekiem zaczął jeszcze mocniej skręcać w protokół 1%
@mvser: nie licząc nazywania ludzi onucami, to jest obecnie zawsze działające proste rozwiązanie skomplikowanego problemu.
@Karl_Tofel: Max Kolonko też jechał z ruskim przekazem, chwalił Putina, ruskie wojsk przedstawiał jako najlepszą armię na świecie i zachęcał do ataku na Ukrainę.
Swoją drogą, niezły łomot byśmy wtedy dostali od Ukraińców, skoro oni nawet Rosję dali radę powstrzymać.
@szybki-bill1: połowa wykopu się na tym opierała xD
Problem w tym ze jak się was zapytać o dowody to nagle ich nie macie. Tak jak pieski co odruchowo szczekną i nic więcej.