@Gerard_z_Rivivy do dzisiaj ciężko mi uwierzyć że prokuratura w poważnym europejskim kraju zajmuje się takimi pierdołami a chwilę później sobie przypominam że to przecież Polska ( ͡º͜ʖ͡º)
@moj_wykopowy_login Wyśmiewani są ludzie którzy łamią prawo państwa do którego chcą sie dostać, po czym statystyki wskazują że po dostaniu się mają ciężko z asymilacją. Trzeba być kompletnym debilem żeby zrównać to do "huehue patrz wieśniaki się śmiejo";)
Już pomijam fakt wyśmiewania się z innych że nie mają wykształcenia przez wiejskich głupków po podstawowce. Ale to tylko bawi.
Przeciez to jest smianie sie z wyksztalconych fajnopolakow co jak papugi powtarzali o wzbogaceniu kulturowy, o lekarzach i inzynierach ktorych Europa przyjmie. To z nich szydzi nazwa inzynierowie na pontonach a nie z osob faktycznie na pontonie plynacych.
źródło: temp_file6900828116666670347
Pobierzźródło: 56a
Pobierz@Stuba: XD
Nie jestem że wsi, to nie wiem, ale wytłumacz mi co mają czarne kukly i "inzyniery" do dożynek? To jakaś polska tradycja?
Już pomijam fakt wyśmiewania się z innych że nie mają wykształcenia przez wiejskich głupków po podstawowce. Ale to tylko bawi.
@Stuba: idź może pod monopol, tam znajdziesz rywali na gównoburzę.
Przeciez to jest smianie sie z wyksztalconych fajnopolakow co jak papugi powtarzali o wzbogaceniu kulturowy, o lekarzach i inzynierach ktorych Europa przyjmie. To z nich szydzi nazwa inzynierowie na pontonach a nie z osob faktycznie na pontonie plynacych.