Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
źródło: Obraz 17.04.2022, godz. 12.30
Pobierz

@Bardzo_Suabe_Rymy: Jakie to niby romantyczne XD Gdyby w filmach/książkach 'romantycznych', które one oglądają, główny bohater był brzydki, to nie byłby badboyem, tylko gwałcicielem xD
@Masterpolska94: tak daleko bym jeszcze nie szedł z tym stwierdzeniem, w Polsce to dalej margines
dobrą robotę robią niektóre kanały redpillowe na yt, dla wielu redpill to taki pierwszy krok powoli w stronę blackpilla
Mam swoją kobietę, z ktora jestesmy najlepszymi ziomkami i sie wspieramy oraz kochamy, ale od czasu do czasu robie jej emocjonalny rollercoaster i nia psychicznie potrzasam. One uwielbiają gdy jednego dnia wali im sie świat a potem przychodzisz i to wszystko naprawiasz. Trzeba umieć zyc z tymi stworzeniami po prostu