Aktywne Wpisy

Umeraczyk +84
Zaraz wyjdzie Todd Howard i Gabe Newell, zbiją pionę i wtedy Todd powie "Pora na SKYRIM 6" i cyk włączą trailer, potem Gaben powie "A wiesz, że odpali na Steam Machine?" i prezentacja! A wtedy Todd powie "Czy Steam Machine odpali również FALLOUT NEW VEGAS REMASTER który shadowdropuje TERAZ?!" a wtedy Gaben powie "Tak!", i doda "A wiesz co jeszcze odpali na Steam Machine?" i tutaj wjeżdża Iwiński na Płotce i mówi
źródło: temp_file2430955453363057133
Pobierz
Quashtan +3
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Nasza linia obrony to dramat - o ile trzeba przyznac ze kazdy z obroncow potrafi dac jakas wartosc w grze do przodu, to ani cala formacja, ani kazdy z osobna nie umie bronic. Co wiecej mozna odniesc wrazenie ze nie tylko nie umie, ale tez nie chce. Od wielu meczow odnosze wrazenie ze nasi obroncy kryja na radar, nie doskakuja, lekcewaza przeciwnikow - co jest kompletnym przeciwienstwem tego jak bronia inni przeciwko nam. (moze poza Slaskiem, oni mam wrazenie kryli w naszym, aroganckim stylu i takze dlatego dostali piatke)
Grujcic - tym razem karta sie odwrocila i to nasz kasztan zaliczyl strzal zycia. Ale pierwszy gol - jego pusty przelot do glowki. Ostarnia minuta - ekstremalnie idiotyczny lokiec w sytuacji gdy trzeba spokojnie odprowadzic pilke.
Rodado nie bardzo jest w formie i jak nie daje czegos ekstra, to nikt inny tez nie da. On sie rozkreci z powrotem za pare tygodni, w zeszylm roku tez mial taka pauze na jesieni.
To beda ciekawe dwa tygodnie, 4 mecze, Jaro nie wytrzezwieje do listopada.