Aktywne Wpisy

straszny_cham +18
#linux #bekazlinuksiarzy
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?

walokid +112

Potem do końca kolonii z nią nie gadalem bo interesowały mnie inne koleżanki.
Ostatniego wieczoru dostałem liścik wepchnięty w drzwi pokoju, którego tekst zapamiętałem do dzisiaj mimo że minęło XX lat.
Miedzy nami skończone
Zapomnij co było
Przepraszam za kłopot
Dziękuje za miłość
M.
xD W sumie śmieszne i smutne to z perspektywy czasu. Dziewczyna na podstawie tego że jej się podobam i tego że o tym wiem jej się podobam (bo jej koleżanka jej o tym mi powiedziała) i na podstawie jej luźnej rozmowy na dyskotece kolonijnej po tym (chciałem być miły) wykręciła sobie projekcje że też się w niej zakochałem.
W sumie paradoksalnie wplynelo to na moje dalsze licealne i studenckie życie. Jak spotykałem się z dziewczyną na powiedzmy pierwszej randce (dodam że nie z apki randkowej tylko poznanej np na jakiejś imprezie w akademiku) i w rozmowie sam na sam a nie w klimacie imprezy studencie z rozmowy wychodziły nawet małe wątpliwości czy to jest osoba z którą chce być (mimo że podobała mi się wizualnie) szybko ucinałem temat mówiąc że to był fajnie spędzony wieczór ale nie czuje żeby z tego było coś więcej xD Dobrze robiłem?
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora