Aktywne Wpisy
pieknylowca +161
Kolejna niedziela niehandlowa pomimo zapewnień tuska że będą handlowe. Zobaczymy co tam sądzą na ten temat polacy - XDDdDDdd, polakom to pasuje tak jak jest bo "niedziela dzin swinty" XD. #polska
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
źródło: 1000008799
Pobierz#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #wypadki
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
źródło: obraz
Pobierz

Stano ma taki trochę vibe Wojewódzkiego z okresu świetności kontrowersje, medialność, te sprawy to trzeba przyznać że ogarnia dobrze media i nastroje oraz solidnego funkcjonariusza Mazurka na którym wykładają się różne polityczne leszcze
Stano robi robotę Make Pis Great Again
on celuje w to aby jego kanał stał się "misyjny" i aby mu skapnęło choćby te 300 mln cebulionów,
prawdziwy hajs jest właśnie w "misji", jeżeli pomoże PiS wrócić do władzy to potwierdzi, że jest skuteczny więc misyjny i po prostu "należy" mu się kasa od PiS
@ElementalX7: co to za akcja? Nie słyszałem o tym xD
https://www.wirtualnemedia.pl/kuchnia-vikinga-nowym-nowym-partnerem-kanalu-zero-oglosil-to-krzysztof-stanowski,7179295582091393a
Stanowisko wtedy najmocniej i najgłośniej cisnął Kuchnie Vikinga wpisami na X i filmami na YT za to, że jeden z udziałowców brał udział w ustawkach kibicowskich xD to tylko pokazuje jakim jest hipokrytą bo ostatnio właził (a w sumie dalej włazi) w dupę Buddzie który jednak ma poważniejsze zarzuty xd