Aktywne Wpisy

MonazoPL +135
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +254
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

W tym samym czasie taka Karolina na europeistyce: impreza co weekend, mnóstwo alkoholu i wyjazdów, festiwale, erasmusy. Czasem w ciągu tygodnia wykręciła taki body count jaki taki cuck programista kamilek do końca życia nie wykręci i to przy założeniu że zacznie chodzić na divy xD
Po kilku latach spotykają się w tej samej firmie i taka Karolina wspólnie z Oskarem po kulturoznawstwie pomiatają w sprintach kamilkiem, który codziennie musi przed nimi błaźnić się na daily xD Okej zarabiają trochę mniej na rękę niż kamilek, ale mają umowę o pracę, benefity no i przede wszystkim życie poza pracą xD Kuce myślały że Boga samego za nogi złapali bo dostawi się na polibudę, a tu żyćko zweryfikowało xD
Sorry not sorry. Ale co się pośmiały programersy w 2k15 przy takich memach to ich xDD
#programista15k #pracait #korposwiat #programowanie
źródło: 82f1386804_zazwyczaj_nie_rozmawiam_ze_studentami_europeistyki
Pobierzdopiero może po 2018, ale dokładnie nie pamiętam tak zarobki wystrzeliły. pamiętam tylko że kiedyś wcale zarobki nie były super, nie było też pracy zdalnej prawie w ogóle więc byłeś uzależniony od tego gdzie mieszkałeś
ja pracowałem normalnie za 3-4 tysiące na rękę przez jakiś czas jako juniorek
beka bo nie jestem wstanie przypomnieć
Wzrost pensji zaczął się tak od 2017 od tego czasu zarobki poszły mi o kilkaset procent w górę ( ͡° ͜ʖ ͡
No ale to bardziej w 2005 a nie w 2018 xD