Wpis z mikrobloga

@K_Feras_P: musisz ograć wszystkie gry from software najlepiej w nohicie bez summonów gothica, robić endgameowe mapki w poe wszystkimi postaciami własnymi buildami a przede wszystkim mówić że dziennikarstwo gamingowe upadło, ubisoft upada, woke niszczy gaming i wszystkie gry speedrunować a przy bad endingu narzekać jaka ta gra ma z-----e zakończenie

Coś pominąłem?
  • Odpowiedz
własnymi buildami

@stary_asha: Własny build czyli bierzesz build z neta, zmieniasz jeden punkt w drzewku (np. 5 many zamiast 5hp) i wtedy już możesz mówić, że to twój build.
  • Odpowiedz
  • 0
@stary_asha: Jakis tryhard jak rozumiem - prawdziwy gracz co tylko gra na 2000000% trudnosci, permadeath, single hit?
Dziennikarstwo ma sie swietnie wedlug mnie tylko juz nie na portalach, a na kanalach youtubowych albo jakims substacku jak Quaz, Mandalore Gaming czy inni tworcy. Dziennikarstwo na najwiekszych portalach mialo upadek gdzies pomiedzy 2014-2022 ale obecnie nawet na nich recenzje sa calkiem znosne.
  • Odpowiedz
Ktos wytlumaczy mi o co chodzi z ta ludologia? Jakie to ma zalozenia?

@K_Feras_P: Oczywiście, że tak. A więc z ludologią chodzi oto, że pewna grupa osób która próbuje być następną elitą internetu wyżej srającą jak mającą dupę przywłaszczyła sobie po prostu termin naukowy udając znawców gier. Tak naprawdę jest banda sfrustrowanych hipokrytów, cwaniaków drobnych łasych na atencji i profity z tego płynące próbująca sobie uzurpować prawo do tego, że
  • Odpowiedz