Aktywne Wpisy

Shyvana +11
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zaczynamy zatem proces odbudowy. W telegraficznym skrócie:
- Alfa sprowadzona ze stanów w stanie mocno słabym
- przed rozbiórką udało się odpalić
- nie jeździło, nie skręcało, nie hamowało. Uszkodzona przekładnia kierownicza, betonowy pedał zarówno hamulca, jak i sprzęgła.
Prace wykonane: rozbiórka, piaskowanie, ocena strat, wycinanie całkowicie zgnitych elementów
Roboczogodziny = 12
Kasa : 9200zł (będę podawał wszystkie koszty bez zakupu pojazdu)
Pieniądze wydane na transport, cło, opłaty portowe, parking, oraz piaskownie, lakier epoksydowy do podkładu.
#gtv1750 #samochody #hobby #motoryzacja #diy #remontujzwykopem
źródło: 20250808_124131
Pobierzźródło: 20250808_150541
Pobierzźródło: 20250805_183623
Pobierz@pit010:
Ciekawsze od GTV? Trudno będzie choć jeden wskazać.
@pit010:
Nie chciałbym zabrzmieć nieuprzejmie, ale wydaje mi się, że nie bardzo wiesz, o jakiej Alfie mówisz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale oczywiście gusta są różne.
p.s. po
niech zgadnę. Jakieś Mustangi co to nie potrafią skręcać i są chodzącym napisem "nie znam się na motoryzacji, ale bardzo bym chciał, żeby ludzie myśleli, że się znam"?
@pit010: