Wpis z mikrobloga

Nie wygląda to dobrze. Kiedyś friki zdominowały internet. Ostatnie lata dobrze działali też strimerzy IRL'owi i tinderowi. Ale i ta era internetu chyba dobiega końca jeśli się coś nie zmieni.

1. Ajemge1 - zdech
2. Kapitan Zachar - jak się zaczął tak szybko zdech
3. Taazy - praktycznie zdech
4. Adamcy - zdech (choć ostatnio coś gada o powrocie, ale póki co to cóż)
5. Uszata - zdechła
6. Pasut - taka nuda z pieczary że dla wielu zdech
7. Szymon i Sebily - zdechli (kasyna)
8. Stachu od Voolta - zdech (permy wszędzie)

Tragedia po prostu. Jedyny kto się jeszcze ostał i całkiem nieźle działa to Vooltbanicja. Lesiu jeszcze coś próbuje i Xanasia (ale ona to już takie meh). Cała reszta strimów to jest siedzenie przed komputerem. Co następnego? W którą stronę pójdzie content internetowy? Jest jakiś potencjalny następca contentu który zatrudni friki, patostrimy, IRL'e i tinderowców? (o wcześniejszych epokach internetu nie wspominam)

#famemma #ajemge1 #twitch #kick #pasut #szymool
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZanZani: jakbyś trochę podumal to byś zauważył że teraz sprzedają się streamynktore robi suchar xd czyli streamy które w dobie samotności brakują ludziom

Same profity z takiego wyjazdu są i nie ma żadnego ryzyka
  • Odpowiedz
  • 0
@razdwatrzy55: Ja to nawet nie wiem co on tam robi, ale zawsze wydawał mi się mega grzeczny (to samo Franio czy Azdus, dlatego ich nie ma na liście) to też go nie oglądałem ani nie sprawdzałem. Ale może to zrobię niedługo jak dalej będzie taka lipa. Choć dla mnie tam za dużo osób siedzi, wolę mniejszych strimerów, już u Ajemge1 pisało się na DC bo na czacie się nie dało
  • Odpowiedz