Wpis z mikrobloga

@Felixu: i myślisz że jesteś jakimś wyjątkiem który używa ai do dostosowania CV ? Kaaazdy największy debil może zrobić sobie perfekcyjne CV teraz
  • Odpowiedz
@Shatter: Pracownik biurowy, sekretarz/sekretarka, Asystent/Asystentka biura/zarządu. Niemal identyczne rzeczy z wymagań w tych ofertach w większości sie porywaly z tym co robiłem na stażu i praktykach na studiach. O ATS też dbam, ale tam w tych ogłoszeniach się powtarza dużo razy to samo, więc nawet cv zmieniać nie muszę.
  • Odpowiedz
@Shatter: chce uciec do warszawy, jak mam zostać w powiatowym gdzie nic nie ma, bezrobocie 10%, same babcie I dziadki, januszexy za najnizsza, 0 rozrywek to mogę tylko sznur szykować
  • Odpowiedz
@Shatter: system ATS to coś takiego co filtruje CV ludzi i jak nie ma określonych słów zawartych w ogłoszeniu o pracę typu umiejętności dokładność, punktualność prawo jazdy B, to automatycznie cv idzie do kosza i nawet nikt go nie czyta
  • Odpowiedz
@Felixu: wiem dlatego uważam że to wszystko syf i nie ma żadnej dobrej rady Właściwie teraz więcej w tym szczęścia i przypadku niż decyzyjności własnej
  • Odpowiedz
@Felixu możesz wybrać powiatowe, gdzie coś jest. Zagłębie miedziowe, Śląsk.

Tak wiem co to ats, sorry, raczej nie wiem, co się tam dłubie, żeby działało lepiej
  • Odpowiedz
@Felixu: kierunek studiów pod kobiety
A jesteś chuopem nie masz pracy bo mieszkasz w powiatowym
Kierunek jest pod wojewódzkie
¯\(ツ)/¯
Nie ma w tym dużej rotacji
Sekretarka,asystent jak idą na emeryturę to zastępuje ktoś z rodziny
  • Odpowiedz