Wpis z mikrobloga

Przesiadam się na turystyka na przyszły sezon, więc zaczynam szukać kurtki i spodni. Ciuchy held mi bardzo pasują rozmiarowo (znam rozmiar, mogę w ciemno zamawiać), i nigdy się na nich nie zawiodłem dlatego skłaniam się ku tej marce.

Na oku mam 2 zestawy: Hakuna Matata 3 i Carese Evo. Jak rozumiem główna różnica między nimi to Goretex. Opłaca się dopłacać x2 za goretex? Nie planuję jakoś specjalnie jeździć w deszczu, z drugiej strony chciałbym kiedyś objechać północ więc będzie to nieuniknione.

Co polecacie? Ewentualnie jakiś inny zestaw podobnej klasy.

#motocykle #motomirko
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@__MadCat: mialem Hakuna Matata 2, poszła na gwarancji po 4 latach z powodu wyblaknięcia kolorów, przymierzałem 3, wygląda duzo gorzej od 2, carese też, ale to jest na rosłych chłopów, gdzie łapa by weszła moja 3x w rekaw. W końcu poszedłem we włoszczyznę, Dainese carve master 3.
I nie jest tak, ze wszystkie helda będą pasowały. Ja przymierzałem wszystko od mataty, przez karakum, carese itp i kazda inaczej leżała w
  • Odpowiedz
  • 0
@mlekoag: te zestawy maja podpinkę, która można założyć na kurtkę w razie deszczu. Jak rozumiem działa to jak kombinezon czyli juz go nie trzeba taszczyć.
  • Odpowiedz