Aktywne Wpisy

źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 18.4% (88)
- Brzuszka 18.0% (86)
- Skrajka 36.2% (173)
- Ogonek 27.4% (131)
managerstrategii +170
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz

Trochę znam te klimaty z drugiej strony (mam ziomków co żony w domu a oni za granicą). Po 3 latach kazdy miał inną laskę w "porcie" albo rozwód.
Jeśli życie chcesz zmarnować za granicę jedź pracować.
"Ten pobyt na saxach zaszkodził mu na maxa
Praca w fabryce zamieszała mu
Ja znowu mam znajomego który myślał że mi się podlize jak powie że poprzednie laski zostawił bo " nie miały swojego mieszkania i słabo płatną pracę w korpo po 30 stce a ty jesteś taka inna lepsza bo masz 28 lat zarabiasz za granicą i jesteś ambitna żeby mieć coś swojego " i guess what
Taka ogrzyca, stary wyjeżdżał na saksy zapierniczal na wszystkich co by było lepiej (albo żeby wyglądało, bo gra pozorów kaszubska na pełnej).
Przepisał działkę na młodszego syna to ta poczuła się i wywaliła swojego mężusia z granicę.
Sama została zapowiedziała z najniższą ale Gucci diory założone bo to chyba ulubiona garderoba żeby wieś poczuła się Glamour czy żeby wiedzieli że się udało xD.
Znam taki przypadek z domu matka utrzymywała ojca xD
Każdy mówi o sobie oskarżając innych , dziwnym trafem ludzie którzy mają pieniądze nie widzą w każdym materialistów tylko ci którzy sami by byli chętni na bycie na czyimś utrzymaniu :3
Ja znam kilku facetów którzy są harapaganami na kasę gorszymi od kobiet , tak samo jak znam kobiety które są bardziej hojne od swoich mężów
@Linnior88: W całym życiu nie widziałem ani jednej kobiety która by poświęcała życie, czas i zdrowie pracując za granicą żeby utrzymać rodzinę.
@ordynarny_cham: dobrze policzyłeś, na pewno nie twoje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Linnior88: opisałaś rzadki przypadek, kiedy facet głośno powiedział to, z czym większość bab nawet się nie kryje. Oczywiście że ten pogląd jest powszechny, a historie o ojcu eurobankomacie to chyba każdy gdzieś zaobserwował
Spawacz w holandii z nadgodzinami vs d----a w polsce:
Spawacz eksportowy za 4000 €
– średnia marża agencji: 800–1200 € miesięcznie, czyli 10–15 tys. € rocznie (45–65 tys.