Wpis z mikrobloga

@Anoniemamowy a dlaczego sprowadzasz materializm do płci ? To nie jest kwestia tego że są kobietami
Ja znowu mam znajomego który myślał że mi się podlize jak powie że poprzednie laski zostawił bo " nie miały swojego mieszkania i słabo płatną pracę w korpo po 30 stce a ty jesteś taka inna lepsza bo masz 28 lat zarabiasz za granicą i jesteś ambitna żeby mieć coś swojego " i guess what
  • Odpowiedz
  • 274
@Anoniemamowy: Każdy związek, który polega na tym, że ktoś na stałe robi gdzieś daleko i rzadko bywa w domu to małżeństwo tylko dla wygodnego trybu życia dla osoby, która nie jest tą zapieprzającą za granicą.
  • Odpowiedz
  • 11
@Anoniemamowy @ordynarny_cham mam takie połączenie waszych historii.
Taka ogrzyca, stary wyjeżdżał na saksy zapierniczal na wszystkich co by było lepiej (albo żeby wyglądało, bo gra pozorów kaszubska na pełnej).
Przepisał działkę na młodszego syna to ta poczuła się i wywaliła swojego mężusia z granicę.
Sama została zapowiedziała z najniższą ale Gucci diory założone bo to chyba ulubiona garderoba żeby wieś poczuła się Glamour czy żeby wiedzieli że się udało xD.
  • Odpowiedz
@Heniuuu

@Anoniemamowy: 99,99% to materialistki. Dobrze się ukrywają ale jednak

Każdy mówi o sobie oskarżając innych , dziwnym trafem ludzie którzy mają pieniądze nie widzą w każdym materialistów tylko ci którzy sami by byli chętni na bycie na czyimś utrzymaniu :3
Ja znam kilku facetów którzy są harapaganami na kasę gorszymi od kobiet , tak samo jak znam kobiety które są bardziej hojne od swoich mężów
  • Odpowiedz
a dlaczego sprowadzasz materializm do płci ? To nie jest kwestia tego że są kobietami

@Linnior88: W całym życiu nie widziałem ani jednej kobiety która by poświęcała życie, czas i zdrowie pracując za granicą żeby utrzymać rodzinę.
  • Odpowiedz
@Linnior88: hojność to nie materializm. Znam baby co lekką ręką wydają kasę na prezenty dla znajomych czy potrafią same z siebie zapłacić za wspólny wyjazd na wakacje, chociaż później niewiele zostaje z wypłaty. Jednocześnie są materialistkami gold diggerami, polują na chłopa z kasą, żeby mógł te hojność utrzymywać XD
  • Odpowiedz
@KokiX: ja znam, po kilku latach okazało się że ta kobieta znalazła sobie faceta w Belgii i mąż został sam z synem na wychowaniu w Polsce. Rozwód, sąd stanął po stronie ojca, który dostał mieszkanie i prawa do opieki (które kupili pieniędzmi żony)
  • Odpowiedz
a dlaczego sprowadzasz materializm do płci ? To nie jest kwestia tego że są kobietami

@Linnior88: opisałaś rzadki przypadek, kiedy facet głośno powiedział to, z czym większość bab nawet się nie kryje. Oczywiście że ten pogląd jest powszechny, a historie o ojcu eurobankomacie to chyba każdy gdzieś zaobserwował
  • Odpowiedz