Aktywne Wpisy

mdfk +494
2.5 roku temu zwolnili mnie z krypto startupu (#androiddev here), płacili dobrze bo $11k/msc ale po tym już miałem troche dość pracy dla innych i postanowiłem pójść all-in i zostać #programista15k na swoim
long-story short, udało się i teraz żyję głównie z moich aplikacji, na screenshocie jedna z nich (slonoise.com), zarabia jakieś $1k+/msc
w szczytowym momencie zarabiałem $8k/m z moich apek, teraz około $2-3k/msc i buduję dalej
zastanawiam
long-story short, udało się i teraz żyję głównie z moich aplikacji, na screenshocie jedna z nich (slonoise.com), zarabia jakieś $1k+/msc
w szczytowym momencie zarabiałem $8k/m z moich apek, teraz około $2-3k/msc i buduję dalej
zastanawiam
źródło: CleanShot 2026-01-03 at 20.17.13@2x
Pobierz
1988BaZyL +6
Turyści na całorocznych pojechali sobie w góry:
#opony #samochody #zima #polscykierowcy #polskiedrogi #ruchdrogowy #auta #motoryzacja
#opony #samochody #zima #polscykierowcy #polskiedrogi #ruchdrogowy #auta #motoryzacja

Zgnily zachd.
Nie potrafie w memy wiec bylo tekstem.
Dużo bezpieczniej zaszufladkować to jako "propaganda rosyjska" nawet jeżeli to jest tylko idiota.
@amelinowa: Aha.
jak my okreslimy ze chcemy do czegos co sie fjutinowi nie spodoba to ma pelne prawo nas zaatakowac bo mu sie to nie
Przepraszam a jak na nas spadły drony to kto za nas decydował co zrobić? Czy nie przypadkiem Trump? A gdy spadły w Przewodwie to Biden? - suwereny kraj xD Serio w to wierzysz? USA i Ruski są mocarstwami i to oni decydują co dzieje się
@amelinowa: Nie. Wojna o to że Putin chce odbudować Związek Radziecki. Sam przyznał w początkach swojej kadencji że jego upadek to była katastrofa.
Tak to tłumaczą nasi ale ile w tym prawdy a ile propagandy? Faktem jest, że to NATO chciało się rozszerzać na wschód a nie odwrotnie. A co jeśli w 2022 ukraina powiedziała, że razie rezygnuje z wstąpienia do NATO? Wtedy byśmy faktycznie się przekonali.
Przypominam, że Putin
@amelinowa: Nie za bardzo się nam podoba to, że Putin ma mieć prawo do określania co INNE KRAJE niż Rosja mają U SIEBIE robić.
Nam się np. nie podoba to, że w Królewcu tuż przy naszej granicy stoją rakiety wycelowane w Polskę. Albo to, że zakłóca stamtąd sygnał GPS - tak w Gdańsku jaki i prawdopodobnie w samolocie naczelnej Guwernantki Urszuli (von der Leyen) podczas
No ale przecież o tym samym mówię. Wtedy cała akcja zaczęła się bo ukraina pogoniła pro ruskiego prezydenta i chciała wstąpić UE i NATO. Gdy my wstępowaliśmy do NATO tak samo Wałęsa musiał najpierw upić Jelcyna czytaj ruski musiały się na to zgodzić a w tym przypadki
"ratunku, co ja zrobię, Polska taka słaba, to nie moja wojna, przegramy, ukry niedobre, znowu rząd zawiódł" etc. - to mi się zapala natychmiast czerwona lampka.
Tzn. na słowa prawdy zapala Ci się lampka? Proponuję wyjść z bańki propagandowej, w której najwyraźniej żyjesz:)
Reklamację kieruj do Radosława Sikorskiego, bo kiedy Łukaszenka w lipcu wzywał nas do "unormowania sytuacji na granicy" to ten odpowiedział, że "z dyktatorem się nie dyskutuje" (patrz załącznik).
źródło: sss
PobierzZawsze gdy czytam jakieś wpisy Polaków popierających Rosję i jej działania zastanawiam się czym wam się na prawdę wydaje, że gdyby stało się tak, że Rosja przejęłaby terytorium Polski to za te popieranie jej w internecie zostaniecie potraktowani jakoś ulgowo?
Nikt nie będzie tego sprawdzał, traficie do obozów albo pod ścianę (zakładając,
A Ty tam do garów idź zobacz, czy przypadkiem pomidorowa się nie przypala (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞