Aktywne Wpisy

Lardor +386

PiersiowkaPelnaZiol +512
XD człowiek bez tego fb to by nie wiedział że tyle debili dzieli z nim ten kraj.
auto za 500k zaparkowane prosto na chodniku, ktoś na fb wrzucił. Setki komentarzy broniących gościa któremu ewidentnie było szkoda na parking za 5zł obok XDD.
Wyzywanie ludzi w komentarzach od konfitur, sb, biedaków po jeszcze gorsze wyzwiska nawet na tym kto jak wygląda na profilowym XDD do ludzi którzy ośmieszyli się napisać pod wypisem coś
auto za 500k zaparkowane prosto na chodniku, ktoś na fb wrzucił. Setki komentarzy broniących gościa któremu ewidentnie było szkoda na parking za 5zł obok XDD.
Wyzywanie ludzi w komentarzach od konfitur, sb, biedaków po jeszcze gorsze wyzwiska nawet na tym kto jak wygląda na profilowym XDD do ludzi którzy ośmieszyli się napisać pod wypisem coś
źródło: nosaczav
Pobierz

Jak to u mnie wygląda:
- bardzo mało jazdy. Rocznie max 10tys km. Zwykle to jest tak, że raz w tygodniu jedziemy na zakupy robiąc 30km. Dosłownie kilka razy w roku jakaś dłuższa trasa (ponad 200km)
- wolałbym benzynę, ponieważ są podobno mniej awaryjne
- spalanie obojętne, może palić jak smok
- osiągi mnie kompletnie nie interesują, może się toczyć xD
- automat czy manual - obojętnie
- brak preferencji co do marki, ale wolałbym jakieś proste konstrukcje, które lokalny mechanik da rade ogarnąć w kilka dni i nie trzeba zamawiać części z pcimia dolnego ;)
- z wyposażenia to potrzebuję jedynie podstawowych rzeczy jak wspomaganie, czy klimatyzacja, no ale przecież to już standard. Bardziej chodzi mi o to, że nie potrzebuje automatycznego bagażnika, doświetlania zakrętów czy automatycznych szyb z tyłu. Prostota.
- samochód nie będzie ciągnął jakichś przyczepek, campingów. Będzie jeździł wyłącznie po drogach utwardzonych.
- jeśli chodzi o budżet to "niby" mały nie jest, ale nie chce wydawać dużej sumy na coś czego praktycznie nie używam ;) chciałbym się kręcić koło kwoty 25tys.
Szukam od dłuższego czasu i podoba mi się Fiat Tipo 1.4 95km. Podobno niektóre modele rdzewieją, no ale mam gdzie trzymać autko pod dachem (wiata), więc może nie byłoby tak źle.
#motoryzacja #samochody #otomoto #fiat #auto
źródło: image
Pobierz@rafalbadura5: Dobre, nie pomyślałem. Jakiś konkretny silnik polecasz?
@Vexolax: to i tak więcej niż średnia w Polsce która wynosi 8300km.
Mało jazdy to 2-3k rocznie.
@Vexolax: w sumie to przecież obojętne ¯\(ツ)/¯
Racja. Nie wiem co mi przyszło do głowy z tymi 10tys...