Aktywne Wpisy

hotshops_pl +879
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +56
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

Jak to u mnie wygląda:
- bardzo mało jazdy. Rocznie max 10tys km. Zwykle to jest tak, że raz w tygodniu jedziemy na zakupy robiąc 30km. Dosłownie kilka razy w roku jakaś dłuższa trasa (ponad 200km)
- wolałbym benzynę, ponieważ są podobno mniej awaryjne
- spalanie obojętne, może palić jak smok
- osiągi mnie kompletnie nie interesują, może się toczyć xD
- automat czy manual - obojętnie
- brak preferencji co do marki, ale wolałbym jakieś proste konstrukcje, które lokalny mechanik da rade ogarnąć w kilka dni i nie trzeba zamawiać części z pcimia dolnego ;)
- z wyposażenia to potrzebuję jedynie podstawowych rzeczy jak wspomaganie, czy klimatyzacja, no ale przecież to już standard. Bardziej chodzi mi o to, że nie potrzebuje automatycznego bagażnika, doświetlania zakrętów czy automatycznych szyb z tyłu. Prostota.
- samochód nie będzie ciągnął jakichś przyczepek, campingów. Będzie jeździł wyłącznie po drogach utwardzonych.
- jeśli chodzi o budżet to "niby" mały nie jest, ale nie chce wydawać dużej sumy na coś czego praktycznie nie używam ;) chciałbym się kręcić koło kwoty 25tys.
Szukam od dłuższego czasu i podoba mi się Fiat Tipo 1.4 95km. Podobno niektóre modele rdzewieją, no ale mam gdzie trzymać autko pod dachem (wiata), więc może nie byłoby tak źle.
#motoryzacja #samochody #otomoto #fiat #auto
źródło: image
Pobierz@rafalbadura5: Dobre, nie pomyślałem. Jakiś konkretny silnik polecasz?
@Vexolax: to i tak więcej niż średnia w Polsce która wynosi 8300km.
Mało jazdy to 2-3k rocznie.
@Vexolax: w sumie to przecież obojętne ¯\(ツ)/¯
Racja. Nie wiem co mi przyszło do głowy z tymi 10tys...