Aktywne Wpisy

Panitsch +79
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz
Turpizm 0

Jak tam praca? Zajmujecie się czymś ciekawym czy klepiecie crudy? Koledzy opowiadają mi jak kontraktornie traktują ich jak mięso w sklepie i przerzucają z jednego miejsca na drugie bez powodu. Popracują miesiąc u jednego klienta, a później zupełnie bez powodu idą do innego. Niektóre firmy są straszne.
ale te zwierzęta programistyczne dla 500zł więcej by matke sprzedali i poszli na b2b xD
na UoP traktują cię jak człowieka
na b2b jak śmiecia totalnego
to nawet juniorzy szybko się uczą że traktują cię tak jak sobie wybierzesz w formie umowy
możesz zrobić ankiete na tagu to ci ludzie wytłumaczą
ew zapytaj sie eksperta @Ksiega_dusz
jego tak na b2b zeszmacili że az miał problemy zdrowotne, a teraz na UoP odzył chłop
zwłaszcza że ty się chwaliłes że jestes jakimś tam menago teraz co bedzie zarządzął 30+ osobami? To chłopie, jeszcze nie wiesz jak bardzo masz p--------e, wystarczy że się nie wyrobicie w deadline
Ja ci szczerze życie wszystkiego najlepszego i oby cie nie zeszmacili, bo o ile senior dev szeregowy tylko wykonuje polecenia więc