Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

Taka krótka nitka ze szczurkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: c603e824ad0028db1c4111b7d0bd18ab
Pobierz

Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-15 185414
Pobierz@300px: Całe szczęście ważę 76kg aktualnie.
Mam Gel-Pulse 16 ale poluję jeszcze na evo sl jak będzie jakaś przecena ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jurajski_Wedrowiec Myślę, że nie grozi mi to, nawet dzisiaj szedłem biegać bez nastawiania się na jakieś wyniki i dopiero jak skończyłem ogarnąłem że o 4 minuty poprawiłem wynik
Moja rada - spróbuj trochę zmniejszyć tempo, ale żeby przebiec cały dystans (np. te 5km). Wiem, że może się to wydawać mega wolne, ale zobaczysz ile radochy Ci to da :)
U mnie za 3 tygodnie pierwszy w życiu maraton. Trzymaj kciuki ( ͡º ͜ʖ
Właśnie mam problem z tym trzymaniem równego tempa mam wrażenie, czasami lece te ~8 a czasami 6 ileś xD Muszę bardziej to ogarnac
źródło: 1000035736
PobierzZrobiłem jednak błąd,