Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Signalist: Nie twierdzę, że ciało ma złe. Szkoda tylko, że pokazując takie zdjęcia, przyciągnie osoby wyłącznie zainteresowane jej ciałem.
A potem płacz, że typowy chłop na apkach randowych chce tylko jednego. Stare, znałem.
  • Odpowiedz
Szkoda tylko, że pokazując takie zdjęcia, przyciągnie osoby wyłącznie zainteresowane jej ciałem

@MrManiacTeam: no tak, Tinder wręcz słynie z romantycznych Mirków introwertyków zainteresowanych duchowością i inteligencją emocjonalną, więc gdyby zrobiła sobie zdjęcie w golfie to zaraz by takiego przyciągnęła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Czeski_Pablo: A czego się spodziewałeś? Alfa szmaci, beta płaci. Tak zawsze było, jest i będzie. Szczególnie tak jest na wszelkiej maści portalach randkowych gdzie naiwniacy myślą, że znajdą miłość życia a jedynie co mogą znaleźć to puchar przechodni.
Od spodni, do spodni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@conamirko: Jakby miała zdjęcie w golfie, to przyciągnęła by więcej osób zainteresowanych tym co ma w głowie. Już samo zdjęcie potrafi odsiać niechcianych osobników. Tyle teorii.
W praktyce ci, którzy będą zainteresowani czymś więcej niż spustem na jej plecy, zginą w zalewie wiadomości od wszelkiej maści spermiarzy i napaleńców, który podbiją jej ego i zlasują czerep.
  • Odpowiedz
@MrManiacTeam: litości tam wszyscy siedzą żeby się r----ć a nie szukać żony. Zdjęcia są wyłącznie po to żeby odsiac tych nieatrakcyjnych - jako posiadaczka tzipy mogłaby go nawet nie zamieszczać
  • Odpowiedz
@conamirko: Nie, siedzą tam tylko nieudacznicy, co nie potrafią sobie kogoś ogarnąć w realnym świecie i mogą grać każdego, kto przyjdzie im do głowy żeby tylko wyjść na lepszych niż są w rzeczywistości.
Potem realny świat takich weryfikuje i wracają tam skąd przyszli.
  • Odpowiedz