Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aster1981: Portal jak portal, każdy go używa jak chce. Jedni szukają partnera, inni szybkich randek a inni jeszcze do podbijania swojego ego i atrakcyjności.
Tylko jest jeden problem, który dawno temu zaobserwowałem i ten problem wciąż się nasila.
Osoby zakładające konta na portalach randkowych, a już kobiety w szczególności, kompletnie nie nadają się do jakiegokolwiek związku. Są jak Czarnobyl. Ładne, ale coś się kiedyś złego stało i najlepiej to zostawić
  • Odpowiedz
Nie twierdzę, że ciało ma złe. Szkoda tylko, że pokazując takie zdjęcia, przyciągnie osoby wyłącznie zainteresowane jej ciałem.

@MrManiacTeam: kiedyś wszedłem z taką jedną w polemikę to miała zwieche mózgu. Mówię jej, że jak ma zaznaczone ze szuka stałego związku, w opisie że tylko poważne plany a na zdjęciu ma dupe w stringach to się wyklucza. Ale nie była w stanie zrozumieć ani przyjąć, że u mężczyzn to tak działa.
  • Odpowiedz
@greenbong: W niektórych przypadkach prędzej nauczysz psa prosić ludzkim głosem niż gadziego mózgu logicznego myślenia.
A mężczyzna to prosta konstrukcja. Wypiętą dupę będzie kojarzył z jednym i tyle ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Jakby miała zdjęcie w golfie, to przyciągnęła by więcej osób zainteresowanych tym co ma w głowie. Już samo zdjęcie potrafi odsiać niechcianych osobników.

@MrManiacTeam: one zeby dojsc do takich wnioskow to lat potrzebuja a niektore przez cale zycie nie ogarna ze jak sie ubierze to taki typ chlopa przyciagnie. Material na meza nie bedzie szukal golej d--y na necie zeby z niej zone zrobic ale widocznie takie nic wiecej nie
  • Odpowiedz
@Signalist: ciekawe czy zdjęcie akutalne, bo na 34 lata dobrze wyglada, widać że dba o siebie. Inna sprawa to szukam stałego związku a wrzuca zdjęcie roznegliżowane i profil wygląda jak ogłoszenie na roksie.
  • Odpowiedz
no tak, Tinder wręcz słynie z romantycznych Mirków introwertyków zainteresowanych duchowością i inteligencją emocjonalną, więc gdyby zrobiła sobie zdjęcie w golfie to zaraz by takiego przyciągnęła ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@conamirko: w Polsce tak, zaskakująco tak. Nawet na wykopie "dyskutowałem" z ludźmi, którzy mówili że taki jest cel Tindera XD.
  • Odpowiedz
@Signalist: Ja miałem koleżankę, co gadala tak samo twierdziła, ze na tinderze każdy chłop chce tylko jednego. Wziąłem od niej telefon i sprawdziłem. Odpisywała każdemu kto pisal o ruchaniu, a ci co próbowali normalnie rozmowę poprowadzić byli olewani. Klasyka w wykonaniu kobiet
  • Odpowiedz
@conamirko: skoro Tinder nie jest od szukania stałego związku to tym gorzej dla niej, bo szuka w miejscu zupełnie do tego nieprzystosowanym.

Swoją drogą ciekawe czy takie kobiety mają świadomość, że takimi zdjęciami odstraszają stałego partnera?
Bo ja bym nie chciał, aby moja partnerka świeciła ciałem w necie.
  • Odpowiedz
@robert-kuzba: chłopie xD ona tak pisze żeby nie wyszło w pierwszym zdaniu że jest łatwa i ma świadomość. Do stałego związku to ona ma profil gdzieś indziej, a najpewniej ze trzech betaorbiterów w realu, którzy są w trakcie fikołków udowadniając swoją wartość
  • Odpowiedz