Aktywne Wpisy

MonazoPL +139
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
Larsberg +522
Nic mnie tak nie bawi jak ludzie wyprzedzający na złamanie karku w drodze do kołchozu o 5 nad ranem.
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
źródło: temp_file1898330045946326761
Pobierz

Tylko jest jeden problem, który dawno temu zaobserwowałem i ten problem wciąż się nasila.
Osoby zakładające konta na portalach randkowych, a już kobiety w szczególności, kompletnie nie nadają się do jakiegokolwiek związku. Są jak Czarnobyl. Ładne, ale coś się kiedyś złego stało i najlepiej to zostawić
@MrManiacTeam: kiedyś wszedłem z taką jedną w polemikę to miała zwieche mózgu. Mówię jej, że jak ma zaznaczone ze szuka stałego związku, w opisie że tylko poważne plany a na zdjęciu ma dupe w stringach to się wyklucza. Ale nie była w stanie zrozumieć ani przyjąć, że u mężczyzn to tak działa.
A mężczyzna to prosta konstrukcja. Wypiętą dupę będzie kojarzył z jednym i tyle ¯\(ツ)/¯
@MrManiacTeam: one zeby dojsc do takich wnioskow to lat potrzebuja a niektore przez cale zycie nie ogarna ze jak sie ubierze to taki typ chlopa przyciagnie. Material na meza nie bedzie szukal golej d--y na necie zeby z niej zone zrobic ale widocznie takie nic wiecej nie
@conamirko: w Polsce tak, zaskakująco tak. Nawet na wykopie "dyskutowałem" z ludźmi, którzy mówili że taki jest cel Tindera XD.
Swoją drogą ciekawe czy takie kobiety mają świadomość, że takimi zdjęciami odstraszają stałego partnera?
Bo ja bym nie chciał, aby moja partnerka świeciła ciałem w necie.
Ja jak czegoś szukam lub chce to sygnalizuje to szczerze.