Wpis z mikrobloga

@SmutnyZabownik: Ten ulubieniec Boga wyglądałby tak samo jakby nie robił niczego z tej listy, bo po prostu wygrał na loterii genetycznej. Już sam głos i ta bijąca z niego wyższość i pogarda mnie brzydzą. Glow up to zwykły narcyzm, u którego podstaw leży chęć moggowania słabszych.
  • Odpowiedz
@SmutnyZabownik: 2:30 podoba mi się jak gościu mówi o dobieraniu koloru ubrań a na zdjęciach co drugi to Oskarek XD Kiedy wy się nauczycie, że ubrania wyglądają dobrze bo osoba która je na sobie ma wygląda dobrze? Chad może założyć najbardziej basic fit z HMa na promocji i będzie wyglądał elegancko
  • Odpowiedz
@marcin-tirowiec: dokładnie, dobre i modne ciuchy to cope jeszcze większy niż siłownia. Ci sami ludzie, którzy polecają dobierać słynny pasek do spodni rzucają też powiedzonkami w stylu "ładnemu to we wszystkim ładnie". Czasem dobrze dobrane ubrania mogą optycznie podkreślić co nieco i ukryć mankamenty sylwetki, ale nie ma co liczyć na cuda, ryja na pewno nie poprawią xD
  • Odpowiedz
@marcin-tirowiec: To prawda, ubraniami możesz zamanifestować swój status czyli redpil. Ale my tu nie wyznajemy tej konsumpcjonistycznej filozofii. Trochę punktów może i da się dodać ubiorem ale to głownie działa na średniaków 6-7/10 poniżej to pajacowanie. Przed czasami hipergamii czyli w liceum gdzie "stado" było ograniczone to ubierałem się jak śmieć, fryzura typu kuc, a i tak miałem jakieś powodzenie. Inni ubierali się modnie i markowo a mimo tego ja
  • Odpowiedz