Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

wfyokyga +22
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz

źródło: temp_file8783753568079611160
PobierzSkoro są przeciw finansowaniu zbrojenia to jak mogą czegokolwiek wymagać?
@Przegrywultimate: Dawaj ten sposób... czy tak tylko sobie pi3rdoli5z głupoty?
Mogli się dogadać z PO i być w rządzie ale wola te swoje kocopoly wygłaszać bo nie muszą nic robić
Łał, ten to ma łeb...
@Przegrywultimate: tak, dobrze powiedział, ale z tego co mi wiadomo takie systemy właśnie są wdrażane, a fakt, że PL najpierw uderzyła a potem policzyła jest dobrym komunikatem do sowietów. Czas porzucić paradygmat z lat 90. że siły zbrojne to jest wrzód na dudzie świętej rentowności.
No uwzięli się na biedaków, jedyna partia jedyni ludzie którzy nigdy nie byli u władzy a są w polityce od samego początku.
A nie, przecież Bosak był jako przydupas Giertycha w LPR w rządzie
Podaj więcej przykładów. Jeden przykład i to taki... mocno średni nie stanowi statystyki.
P.S. Jak można być przeciwko wszelkim wydatkom wojskowym, robić wszystko, by na nie przeznaczać jak najmniej, a później komentować, ze nie mamy czym innym zbijać dronów?
Rozwiązania już od dawna są na rynku. Ukraińcy też je stosują. Od szwabskich gepardów, po sprzężone karabiny maszynowe z 2WŚ. Tanie i skuteczne.
@sebamen11:
Ty się czasem zastaniw co piszesz