@odgrzybiacz: mam cię oznaczonego jako przygłupa, ale poświęcę sekundę i wytłumaczę: 22-letni Tyler Robinson pochodzi z białej rodziny republikanów. Jego rodzina to osoby z bronią palną, popierające drugą poprawkę i ruch „Blue Lives Matter”, a on sam od najmłodszych lat uczył się strzelać. Jego ojciec, były szeryf, przekonał go do oddania się w ręce FBI
@rdlsv: Chcą mieć jankesi nieograniczony dostęp do broni, to mają. I co, myslisz, że będzie lepiej? ¯\(ツ)/¯ Dzięki Trumpowi i MAGA broni będzie jeszcze więcej w rękach frustratów i psychopatów.
@rdlsv: Sam jesteś przygłup, bo prostego zdania ze zrozumieniem nie potrafisz przeczytać. Właśnie do tego potrzebne jest wykształcenie. Napisałem, że chcą mieć, a nie że mają. Do tego dąży NRA - lobbing przeciwko kontrolom broni i sprzeciw przy wprowadzaniu regulacji i ograniczeń.
Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
źródło: G0oiDU9WIAAqeVq
PobierzNic z lewactwem wspólnego nie miał.
źródło: G0qDb6RaoAAGjhU
Pobierzhttps://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-masakra-w-kosciele-sprawca-mial-na-magazynku-napisy-dla-dzie,nId,8014666
Tyler na wiecu wykolejeńców:
źródło: 55a295ae7a647fcdaf6a24afe0998102ed20a72bb3c9a191e8b8c06af1f5bf92
PobierzDzięki Trumpowi i MAGA broni będzie jeszcze więcej w rękach frustratów i psychopatów.