Wpis z mikrobloga

Wyszedł nieoficjalny patch do mrocznych tajemnic 2.5 i wszystko spoko nawet spoko się gra ale autor zrobił tak ze za każde 5 punktów nauki płaci się 900 bryłek rudy i zepsulo mi to całą rozgrywkę bo nie chce mi sie tyle bryłek zbierać na głupie 5 punktów nauki
#gothic
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@typbezkasy95 to coś słyszałem o tym, że planuje kontynuację xD gdy zobaczyłem wątek blizny jako Marvina to myślę:"naprawdę musiał jeszcze to wstawiać, co oni mają po kronikach, że zawsze blizna już musi być Marvinem?"
Według mnie gość jest zbyt ambitny. Uczy się modować naprawiając stare mroczne tajemnice zamiast zrobić coś swojego od zera i ulepszać z nowo nabytą wiedzą.
  • Odpowiedz
@Henson_ autor nie z takich. Jeszcze jak pod koniec gry wejdziesz do starego obozu przez bramę bo jest dziura, a nie teleportem do magów to wywali ci komunikat "nie lubię ograniczać graczy, ale nie możesz tędy wejść" i teleportuje cię przed bramę ( ͡° ͜ʖ ͡°) a wystarczyło deskę dać.

Zamysł brzmiał spoko, że będzie warto się nauczyć zdolności myśliwskich dla pieniędzy, ale no wyszło, że nie
  • Odpowiedz