Aktywne Wpisy

UczesanyPedryl +144
Wykopowicz zdobywający 100k na krypto/giełdzie: Po latach potu i stresu w końcu uzyskałem wyczekiwaną wolność finansową!
Lekarz który zarobił 100k: O, wypłata za miesiąc wpadła.
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #lekarz
Lekarz który zarobił 100k: O, wypłata za miesiąc wpadła.
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #lekarz

J-23cm +175
O tym jak ten trzeci z #ichtroje (alias Jacek Łągwa) stał się moim hostingiem zdjęć na #facebook (inb4, wiem że teraz można wysyłać wiadomości do siebie, ale nasza jednostronna współpraca trwa od siedmiu lat xD)
Nie chcę mi się przez kabel USB przesyłać zdjęć na komputer, więc wysyłam je Jackowi na Messenger i potem zgrywam sobie to na PC. Lecą filmy, zdjęcia, skopiowanie teksty etc. Nic drażliwego wbrew pozorom,
Nie chcę mi się przez kabel USB przesyłać zdjęć na komputer, więc wysyłam je Jackowi na Messenger i potem zgrywam sobie to na PC. Lecą filmy, zdjęcia, skopiowanie teksty etc. Nic drażliwego wbrew pozorom,
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Essential Parfums Divine Vanille. W otwarciu czuć przyprawowe nuty. Jest cynamon wraz z delikatnym pieprzem, a także osmantus i trochę szałwii. Szybko pojawia się również słodycz, wanilia i tonka oraz benzoes. Oprócz tego da się wyłapać też nieco kadzidła. Pieprz zanika bardzo szybko, cynamon natomiast utrzymuje się dłużej lecz on też z czasem słabnie. Na późniejszym etapie zostaje głównie ambrowy akord, wanilia i słodycz.
Choć perfumy wpisują się w styl, który dosyć lubię, to Divine Vanille w żaden sposób mi nie imponuje. Jest podobne do Heroda, ale z odjętą nutą tytoniu. Do tego zapach jest mało wyrazisty i słabo projektuje. Moim zdaniem znajdzie się sporo kompozycji bazujących na ciepłym korzennym akordzie i słodyczy, które są ciekawsze. Nie powiedziałbym jednocześnie, że są to słabe perfumy, zapach jest w porządku, ale niewiele poza tym.
Kompozycja na zimę oraz jesień, wieczorowa i uniseksowa. Perfumy dla osób lubiących klimaty wanilii oraz ambrowego i ciepło korzennego akordu. Bezpieczny i raczej przyjemny zapach, ale znajdzie się dla niego sporo alternatyw. Gdyby posiadał lepsze parametry byłby niezłą opcją w tej cenie, lecz z tak słabą projekcją lepiej poszukać czegoś innego. Ocena końcowa 6/10
Zapach 6/10
Projekcja 3/10
Żywotność 4.5/10
Jakość/Cena 5/10
pozostałe recki
źródło: DivineVanille
Pobierz