Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +1229

Chwilę po tym, jak o------o #charliekirk , w Colorado doszło do strzelaniny w liceum.
I teraz takie pytanie, odnośnie jakiego wydarzenia #trump się odniósł w swoich wypowiedziach i kogo senat usa uczcił minutą ciszy?
#bekazprawakow #bron
Wygenerowali przemowę w AI i fajrant.
https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/115182892535295750
nie ma znaczenia czy wygenerowane w ai czy nie, wrzucone na jego oficjalny profil, więc się odniósł.
Wczoraj na tą swoją śmieszną platformę wrzucił 4 wpisy nt kirka i 0 nt strzelaniny w liceum :)
Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy koncep tolerancji się nie sprawdził, nie jest żadną tajemnicą i przestaje być tematem tabu sprawa, że przeciętny prawak jest głupszy od reszty. Koleś twierdził, że kilka trupów w zamian za dostęp do broni to żadna cena, w sensie ginąć mają inni a nie oni tak, bo prawakowi wolno więcej i ja mam to tolerować i siedzieć po cichu? Bardzo dobrze