Wpis z mikrobloga

• 50
@kasiaer69
- prowadzi kilka biznesów (jestem zaradny)
- ładnym samochodem wypożyczonym na godzinę jechał przez nieokreślone pola (jestem bogaty)
- na jakiejś nieokreślonej łące pokazywał komuś które słupy energetyczne będzie trzeba przestawić (mam władzę)
- biuro prowadzi w kawiarniach, pewnie az go nie wyrzucą, bo przy jednej kawce siedzi pół dnia i korzysta z ich wifi (pracuję kiedy chcę, zarabiam kiedy zechcę)
- wynajem mieszkania dopięty tuż przed
  • Odpowiedz
@no-namewasmine: ciężko uwierzyć że jednak ktoś z wykształceniem psychologicznym się łapie na coś takiego, ja w ogóle nie mam wyczucia do ludzi a tutaj mój radar mi wyje jak szalony xD
  • Odpowiedz
@Sinsenn: Właśnie wygooglałam babkę i o ile czegoś nie przegapiłam to ona właśnie nie ma żadnego(!!) wykształcenia psychologicznego tylko ZARZĄDZANIE! Trochę to wyjaśnia jej podejście do ludzi i uczestników. Ale co ona tam w ogóle robi..... Jej radar nie wyje bo się z chłopem utożsamia, sama wciska kit ludziom i z tego żyje najwyraźniej.
  • Odpowiedz
@no-namewasmine: Pewnie jeździ na treningi do pracowników/kierowników różnych korporacji i uczy jak być lepszą wersja siebie, jak manipulować ludźmi dla własnej korzyści, jak mówić, by coś sprzedać. Takie typowe pranie mózgu i pajacowanie. Oczywiście dobra kasa za to spływa dla kołcza. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz