Aktywne Wpisy

Dziambelll +151
Elegancko dziś zamontowałem baterie podtynkową, szybka robota efekt więcej niż zadowalający,
#chwalesie #budujzwykopem
#chwalesie #budujzwykopem
źródło: image
Pobierz
petarda +387
Dużo osób pisze, że są szokowani skalą #polskieonuce i zastanawiają się jak z tym walczyć. Otóż jest już za późno ze wszystkim. Przypomnijcie sobie #powodz na mikro i tę scenę.
Właśnie na TVN redaktor gada z babą, która ma już wodę pod domem. Mówi jej, że to ostatnia szansa na ewakuację zanim przyjdzie fala. Baba na to, że ona nic nie wie o fali bo nie ogląda telewizji.Bojanowski
źródło: bfa4111e41929b8279461f6b59857780ff47102b459e919268e98959f6849b82
Pobierz

Korba kręci się w obie strony, cały czas. Chodzi tylko o to żeby napuszczać jednych na drugich.
Można powiedzieć, że świetnie wypełnił zadanie powierzone przez mocodawców, dzielenie społeczeństwa doprowadziło do ostrego finału.
Obie skrajne "strony" sporu są tak samo s---------e i zaślepione.
#usa
@bugg: W Polsce mamy masę lewackich polityków dzielących Polaków ale nigdy w życiu nie chciałbym żeby ktoś ich zabił, tym się różnią prawacy od lewaków
2. Nie da się porównać USA z PL 1:1.
3. DePape i Pelosi, wcale nie prawak nie?
@bugg: tak by to korbowy ujął
No wlasnie widać że nie , widac ze to lewactwo morduje za poglady, lub wypuszcza morderców lub wpuszcza morderców umozliwiajac rzez. Prawica nie ka żadnej roli w stale rosnącej fali morderstw chociażby
yyyy, może mi algorytm youtube podsuwa jakieś inne wypowiedzi (jakoś szczególnie gościa nie śledziłem), ale nigdy się z takową nie spotkałem. Z chęcią posłucham.
@bugg:
Kręcenie korbą polega na dzieleniu MY sprawiedliwi i ONI źli. I on to robił. Tak jak robią to również lewacy. Obie strony robią to samo, a efekty widać później jak znajdzie się ktoś niestabilny.
@bugg: trafialem sporadycznie materiały z nim i wątki syjonistyczne byly absolutnie marginalne, chyba nigdy nie trafilem. Tzn no tak pewnie byly jak to w usa, ale koles w ogole nie z tego byl kojarzony. Znano go z orek nt transgender, aborcji, gejow jakichs, itp
No i co to zmienia? Jaki to ma wplyw na ocenę ze zostal zamordowany? Co chcesz przekazać? Ze dobrze? Ze mamy sie
przecież jeszcze 100 lat temu by można zamiast palestinians wstawić polish i ten podczłowiek by to samo gadał xD
@bugg: Notabene dlatego, że to też proizraelski propagandysta. Dopiero niedawno zaczął coś krytykować politykę Izraela i wpływ AIPAC.
Łamanie konstytucji w imię swoich poglądów to też jest ekstremizm.
Może
@bugg: nei mialem pojecia ze to taka gnida jednak. myslalem ze taki fajny inteligentny prawak ktory masakruje glupie lewactwo, ktore latwo masakrowac
@bugg: ty nie jestes bialy. Tak mysle. Myślę że jesteś niebialym ktory usprawiedliwia mord na białym. Bo twoim zdaniem prawo mieszkania wśród bialych to prawo czlowieka.
W kółko to samo "bo on cos powiedział". NO I CH ZE POWIEDZIAL. Gdzie slowa a gdzie strzelić komus w łeb? Nie ma żadnego slowa ktore miałoby tłumaczyć mord, zmniejszać jego obrzydliwosc
@bugg: AIPAC to przede wszystkim organizacja proizraelska, rozdział kościoła od państwa to nie jest jakiś ich slogan- bo inaczej chcieliby tego w Izraelu. Zaś Kirk był oskarżany o krytykowanie AIPAC o czym sam tutaj mówi
https://www.youtube.com/watch?v=88Gx_Nyyv10