Wpis z mikrobloga

Prawactwo, które wszędzie widzi żymian kręcących korbą nie widzi, że zostal zabity jeden z najbardziej wpływowych propagandystów dzielących społeczeństwo w USA -> był dokładnie taką korbą która kręciła nastrojami szczególnie wśród młodych.

Korba kręci się w obie strony, cały czas. Chodzi tylko o to żeby napuszczać jednych na drugich.

Można powiedzieć, że świetnie wypełnił zadanie powierzone przez mocodawców, dzielenie społeczeństwa doprowadziło do ostrego finału.
Obie skrajne "strony" sporu są tak samo s---------e i zaślepione.

#usa
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kidi1: kolego ale wiesz, że mieszkamy w Polsce i mamy nieco inne realia? To jest ważne żebyś mi odpowiedział, że wiesz i masz świadomość, że mieszkasz na innym kontynencie
  • Odpowiedz
@FrostlyMostly: Ake nie wciągaj mnie tu w oszolomstwo politycznie, ja po prostu chciałem sprawdzić kto to jest i natrafiłem na ten filmik. Nie widzę nic złego w tym co mówi na tym filmie.
  • Odpowiedz
nie wciągaj mnie tu w oszolomstwo politycznie

@kidi1: Przecież to twoja główna działalność tutaj, razem z tropieniem "lewaków"

ja po prostu chciałem sprawdzić kto to jest

@kidi1: To sprawdzaj sobie dalej, możesz to robić samemu.
  • Odpowiedz
@FrostlyMostly: Jak byś się bardziej postarał niz dwa ostatnie wpisy to byś zauważył, że ludzi z tagu #bekazlewakow pytam czy są prawakami a ludzi z tagu #bekazprawakow czy są lewakami. Robię to żeby zobaczyć jak unikają odpowiedzi i robią fikołki żeby się nie przyznać.
Pisałem kiedyś o tym eksperymencie.
  • Odpowiedz
@bugg: tylko, że charlie kirk był po stronie, która twierdzi, że empatia to jest lewacki wymysł, że warto, żeby dzieci ginęły w strzelaninach, bo druga poprawka jest święta, i że b--ń w ogóle oszczędza życia. Więc to nie kwestia polaryzacji, a naturalny efekt jego poglądów.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@eduardo-garcia: "Niż wy" xD czyli kto MY?
Posłuchaj sobie Berniego Sandersa, są takie kawałki sprzed 20 lat jak mówi dokładnie o tym. Że to jest taktyka, żeby tworzyć podziały.
Merytoryczna dyskusja w wykonaniu Kirka -> "Biblia tak mówi".
  • Odpowiedz
@kidi1 przecież tu też pierdzieli kocopoły xD zakłada że wszyscy chca mieć dzieci tekstem "to poczekaj aż wyjdziesz za mąż". A babka ma rację, jakby się okazało że jest w ciąży, ale nie ma środków na utrzymanie, musiałby porzucić uczelnie, to co? Ma rodzić, mimo że nie może nic zapewnić dziecku? Już abstrachując od tego że może nie chcieć dzieci
  • Odpowiedz