Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +39
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

Idea jaka stoi za projektem to wykorzystanie nieużywanych tabletów jako funkcjonalne centrum informacyjne (zegar, pogoda, kalendarz, lista zadań).
Na początku była to tylko moja prywatna zabawka - stary tablet przerobiony na dashboard domowy. Używam tego codziennie od lat i stało się nieodzowną częścią mojej rutyny. Znajomi, którzy to widzieli, pytali czy mogą też coś takiego mieć. Oczywiście tablety mają swoje wbudowane dashboardy, ale chciałem postawić na coś innego - przejrzysty i minimalistyczny design, który nawiązuje do klasycznego kalendarza na ścianie. Żadnych rozpraszaczy, tylko czas, pogoda, wydarzenia i zadania. Dlatego pomyślałem, że stworzę wersję dla wszystkich, żeby inni też mogli z tego skorzystać.
#smarthome #tablety #startup #chwalesie #homeassistant #sustainable #tabletday (hashtag do śledenia)
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-10 095734
Pobierz