Wpis z mikrobloga

Jak to jest z tymi bateriami? Chińczyki chwalą się gigantyczną pojemnością, a potem na testach i tak wygrywa IPhone. Miałem czekać na Oppo Find X9 Pro lub VIVO x300pro, ale jak tak czytam o iPhone 17 Pro Max to kusi swoimi aparatami, szczególnie 8 x zoom.

Kupuję telefon raz na jakieś 5 lat (teraz już mija 6 z moim P30 Pro) i już w tym roku muszę wymienić. Głównie zależy mi na aparatach i żeby ładowanie nie było absurdalnie długie plus telefon trzymał minimum 1,5 dnia na baterii. No i był długi wieczny, a to przemawia za jabłkiem.

#smartfon #telefony #iphone #android #oppo #vivo
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Promilus zależy od optymalizacji systemu też. Nie wiem jakie są baterie w innych telefonach ale jak ma te 5000ah bateria to powinna i tak wg. mnie lepiej trzymać niż iPhone. Kumple mają OnePlusy itd.. to mają większe baterie niż u mnie (15 Pro) i dłuższej mają więcej % baterii niż ja na koniec dnia
  • Odpowiedz
@Promilus: jak na aparatach to w nowych Androidach patrz na przetwarzanie zdjęć i ich sztuczność. Nowa plaga że mimo wyłączenia ai i upiększania robi się twarz jak u modelki. Kiedyś samsung mial tylko z tym problem a teraz już inni. Vivo wydaje mi się że ma, obejrzyj sobie porównanie yr karo tech. Bateria oppo rewelacja na pewno
  • Odpowiedz