Wpis z mikrobloga

Warto przypomnieć, że w tym kraju jako obywatel płacący podatki masz mniej praw niż #pies

Wyobraź sobie, że drzesz się cały dzień na swojej posesji i każdemu kto przechodzi pod siatką wykrzykujesz groźby karalne. W ciągu paru godzin policja podjechałaby, dałaby mandat w najlepszym wypadku i jeszcze byłbyś skierowany na badania psychiatryczne.
Pies może to robić.

Wyobraź sobie, że jesteś na spacerze i widzisz spacerowicza, podbiegasz do niego z czerwoną mordą, wymachujesz pięściami i krzyczysz, że go zabijesz. No to drogi czytelniku, tu już masz sprawę karną.
Pies może to robić.

Wyobraź sobie, że tego samego spacerowicza dźgasz nożem i pozbawiasz zdrowia lub życia. No to już masz całkowicie przesrane, od kilku lat do dożywocia.
Pies może to robić, bo szansa na uśpienie znikoma a właściciel MOŻE dostanie mandat

Miłej pracy
#psiarze #patologiazewsi #patologiazmiasta #bekazpodludzi #psy
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@TypowyDaltonista: Nie jestem normalny, ujadanie 24/7 i brak możliwości spaceru w dowolnym miejscu bez potknięcia się o kundla bądź słyszenia szczekania w oddali sprawiło, że jestem na lekach, ale wy zaczniecie mi je finansować
  • Odpowiedz
@StopSzczek słaba psycha sprawiła, ze jesteś na lekach, nikt normalny nie panikuje jak słyszy psa w oddali. Twoich wpisów nie będę przeglądał, bo to i tak ostatni raz jak cię widzę na tym portalu więc zwisa mi to i powiewa. Smacznych tabletek i żebyś się tam nie zesral przypadkiem, buźki
  • Odpowiedz
przeciwpsia propaganda

@TypowyDaltonista: piszesz jakby to był temat polityczny xD. Jak ktoś napisze, że nie powinno być tylu obszczanych meneli w komunikacji miejskiej to też się oburzasz, bo to antymenelska propaganda? Epidemia psiarstwa jest obiektywnie problemem dla społeczeństwa.
  • Odpowiedz
  • 2
@michalcorobisz: Zły przykład, gołębie są w większości dzikie, a psy to zwierzęta wyłącznie udomowione (łatwo poznać po tym, iktóre zwierzęta możesz sobie zjeść bez prokuratora na głowie).
Status psa w prawie jest uregulowany i dyskryminujący dla człowieka.
  • Odpowiedz
  • 1
@WielkiNos: Nie dajesz tych ludzi na czarną? Od wczoraj 10 dodałem, jeszcze tydzień i będzie spokój. Bawi tym bardziej jak już mam kilku psychofanów co tylko odświeżają mój profil i minusują jak cokolwiek napisze. Obsesja, choroba psychiczna
  • Odpowiedz
mam kilku psychofanów co tylko odświeżają mój profil i minusują jak cokolwiek napisze.

@StopSzczek też takich mam i się zawsze uśmiecham jak takie akcje widzę. Wyobrażam sobie ich miny jak wściekli dopadają do grupowego minusowania xd Generalnie z tego co czytam na reddicie nic nowego podobnie jak psychoanalizy o byciu psychopatą trującym psy.
  • Odpowiedz