Aktywne Wpisy
bulba1605 +230
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: temp_file4938753625954912402
PobierzJest dobrze jak baba chociaż gotuje, ale to już u młodszych rzadsze.
Astronomia, technika, nowinki gadżeciarskie, gry komputerowe, ćwiczenia, malowanie, podróże ale z poznawaniem historii (piramidy, starożytne miejsca) a nie jakieś wczasy.
źródło: HO22qNTKYwPKiC9R
Pobierz@LeoXIV: i szukanie ładnych patyków
Typowy dzień p0laka
Walnie konia do threesome z karłami
Heroes 3
upalanie na ręcznym bokiem w Golfie IV zimą
Heroes IV
@smallboobslover: Ale cope facecika xDDDDDD
@buka2345: ughh kukoldzie chyba pomyliłeś reddit z wykopem.
Poza tym wielokrotnie tu był poruszany temat właśnie brak zainteresowań u różowych. Jest to znany problem. Chyba nawet kilka dni temu odpowiadałem na taki problem w jednym z
Chciałbym sie troche pozalic, a moze zapytac czy ktos tez tak ma czy mój to odosobniony przypadek? Na wstepnie nakresle sytuacje: mamy z żoną dwojke dzieci lv0 i lv2, zona lv35. I teraz historia. Żona nie ma kompletnie zadnych zainteresowań
źródło: image
Pobierz@steamy_window: Simpuwa wjechała widzę
To gratulacje, bo to historycznie jedno z ważniejszych państw na swiecie
Komentarz usunięty przez moderatora
A gdzie u panów oglądanie się za helikopterami