Aktywne Wpisy

rebelyell +525
źródło: temp_file9003715768112977124
Pobierz
moll +255
źródło: 1000018684
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file9003715768112977124
Pobierz
źródło: 1000018684
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Rosja to nasz odwieczny i śmiertelny wróg. Orki już od kilkunastu lat sondują różne scenariusze i np. przeprowadzali symulację ataku jądrowego na Warszawę. Trzeba mieć naprawdę wybitnie ograniczone zdolności poznawcze, żeby nie wspierać Ukrainy. W naszym interesie jest, żeby Ukraina wyszła z tej wojny jak najmniej poobijana i żeby odstrzelili jak najwięcej orków.
#wojna #rosja #ukraina #propaganda
źródło: WR
Pobierz@przeor22: Widać mielenie kacapów ma wyraźne efekty, już nawet na kacapskich trollowniach siedzą największe tumany takie jak ty, na ktorych wysrywy to się nawet upośledzony jamnik nie złapie. Słychać wycie? Znakomicie.
Byłoby prawo Europejskie równe dla wszystkich w
"że sami od siebie tego zażądamy nie chcąc tego" - Albo to zrobicie albo X. Aż tak ciężko ci było na to wpaść?
"Byłoby prawo Europejskie równe dla wszystkich w Europie" - czyli jesteś za
"
Byłaby wspólna waluta, która już obowiązuje w większości krajów i uwaga, te kraje nie stały się niewolnikami jakiegoś niezależnego obcego bytu xD" - czyli jesteś za
"Wspólna armia, której jesteśmy
@gerokSQ: Z kimś kto potrafi cokolwiek jakkolwiek napisać, w przeciwieństwie do ciebie włączmyślicielu. Widzisz, ja też wiem z kim mam do czynienia, a mimo to się łudzę że pobudze w tobie jakąś jedną chociaż szarą komórkę.
@gerokSQ: Opłaca w sensie mogę wyciagać kasę ile wlezie. Typowy polski cwaniak janusz. Tfu na taki egocentryczny mental. Jakby ludzie na zachodzie mieli taki mental to nigdy do Unii by nas nie przyjęli i c---a byś zobaczył kasy która spłynęła do nasz przez ostatnie 20 lat.
Żarty sobie robisz? Ty myślisz że nas do UE przyjęli na piękne oczy?
Odnieś się też do tego śmiałego swojego oświadczenia że UE nas tak kocha że poświęciła się i tracąc na tym nas przyjęła do UE. Bo dane temu przeczą, a jestem bardzo ciekawy jak ty to udowodnisz, skoro to oczywista bzdura.
- Sponsorujemy biedniejsze państwa
- Polacy nam
@Mikka: Tu gadałeś że unia nas tak kochała że dopłacałą by nas przyjąć
@Mikka: A powiesz mi jak przeniosłeś się do wymiaru alternatywnego? W jaki sposób sprawdziłeś jak wyglądałoby PKB jakbyś my nie weszli do UE?