Aktywne Wpisy

michalxd21 +136
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Karolya +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#kiszak
No no kto by się spodziewał. Nowe nie znałem. :))))))))))))
@matada2: Jako weteran tego tagu oraz jeden z największych odklejeńców wykopu muszę zadać to jedno, ale za to bardzo ważne podstawowe pytanie. Co to znaczy, że niby ktoś ''źle gra w gierki'', da się źle grać w gierki? XD
źródło: HsdfSxsdfD
Pobierz@matada2: HEHE PACZ ON BIJE BOSA JEDNYM UDERZENIEM EHEHEHEHEH xDDD hehe AUUUUUUUUU HEHEHEE
Wszyscy: każdy sądził że @matada2 to imbecylo ale tym wpisem to już wszyscy wiedzą że jest nie tylko imbecylo ale za to dzbanem xD
@Klotrimazol: Ja wytłumaczę kwestię summonów w soulsach. Gry Miyazakiego nie mają klasycznego wyboru poziomu trudności w grze i summony to jest jego sposób na implementację takiego easy mode, zamiast klasycznej funkcji. W praktycznie każdej jego grze masz jakąś tam implementację easy mode czy hard mode nie poprzez klasyczny wybór a jakąś specyficzną mechanikę. Summony w soulslikeach. W Bloodborne masz zwiększaną trudność od
Np. skull tyrant
Leków też niech nie bierze, jak zachowuje - przecież to jest easy mode, jego organizm sam powinien zwalczyć chorobę.