Wpis z mikrobloga

#kiszak #snakeiter Mam pytanie: czy w internecie naprawdę istnieje jakaś narracja mówiąca, że "pozytywny review bombing nie istnieje"? Bo jakoś wielce w tym nie siedzę, a widzę, że chłop p----------a się do tego jakby to był naprawdę duży problem.
Huptys - #kiszak #snakeiter Mam pytanie: czy w internecie naprawdę istnieje jakaś nar...

źródło: obraz_2025-09-07_130413537

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Huptys: tzn. No w mainstreamie czesto jest gadka, ze review bombing negatywny wjechal, a pomija sie ten na plus. Ja tam powtarzam, ze i recenzje i opinie graczy sa gowno warte xD
  • Odpowiedz
Mam pytanie: czy w internecie naprawdę istnieje jakaś narracja mówiąca, że "pozytywny review bombing nie istnieje"? Bo jakoś wielce w tym nie siedzę, a widzę, że chłop p----------a się do tego jakby to był naprawdę duży problem.

@Huptys: Nie, ale to samozwańczy ludolodzy bardzo lubią sobie sami tworzyć problemy z którymi później bohatersko walczą.
  • Odpowiedz
@Huptys: Ja nie rozumiem o co problem, ktoś kupił, zostawił swoją opinię. Jak chcę dobra recenzję przeczytać to szukam dobrego źródła, a nie losowego ziomeczka co se kupił grę. Po co w ogóle ludzie patrzą na oceny na Steam, daje to jakiś pogląd jak gracze odebrali produkcję, ale finalnie mało mówi o samej jakości
  • Odpowiedz