@eduardo-garcia stareeee. Daj orbana jak kupuje ruski gaz i blokuje sankcje. I zółtą małpę z Ameryki jak atakuje żelenskiego że nie chce się poddać. I jakieś wpisy konfiarzy o banderyzacji polski. Nie musisz szukać pięć lat temu. Ze wczoraj coś daj
@eduardo-garcia PiS przewidział dlatego na dwa tygodnie przed atakiem na Ukrainę morawiecki spotkał się z proputinowską koalicją. Dogadywał rozbiór Ukrainy?
Pokaż jak po rozpoczęciu wojny się politycy zachowywali
Chodzi ci o to, że polscy politycy byli pierwsi w Kijowie? Czy może o tym, o czym wspominał wyżej Arestovych? Który wprost twierdzi, że Polska ich uratowała?
PiS przewidział dlatego na dwa tygodnie przed atakiem na Ukrainę morawiecki spotkał się z proputinowską koalicją. Dogadywał rozbiór Ukrainy?
Tak. Dlatego właśnie jako pierwsi wysłali eszelony z amunicją i więcej czołgów, niż reszta świata razem wzięta. Dokładnie o to chodziło. Słyszałem w Radiu Erewań.
Jesień 2021 – spotkania Morawieckiego. Janez Janša (Słowenia)
@eduardo-garcia stawiasz znak równości pomiędzy polską a pisem. W pierwszych dniach wojny rząd nie robił nic. To oddolny ruch i akcje samorządow zmusił te antyeuropejskie i antyludzkie karaluchy do działania.
Dosłownie nic. Wy, ruskie, to tylko łgać potraficie. Datę ci zaznaczyłem. Zełeński, Biden, Morawiecki, Johnson. Pełna lista przywódców, która uratowała państwowość Ukrainy. Handluj z tym, żuczku.
@tomekruslan: z tym zaciekłym antypisowcem, który rypał lewackie dziennikarki, razem z Tuskiem powielał fale newsy o sytuacji na granicy z BY, a któremu pozwoliliście zajrzeć do akt przed odesłaniem do putlerka?(✌゚∀゚)☞ To prawie tak świetny objaw profesjonalizmu jak przesyłki z MSZ zarządzanego przez Sikorskiego do białoruskich opozycjonistów.
źródło: berlinki
PobierzMasz. I jeszcze Arestowicza jak psioczy na proputinowską postawę pisowskich władz.
@tomekruslan:
źródło: Fdhf5BKXwAIGcBc
Pobierzźródło: comment_1645636740MmIVSx8RjqGnHZIyCjWZDo,w400
PobierzPięć lat. Cała wieczność. Gdyby ktokolwiek umiał przewidzieć w jakim to zmierza kierunku... Gdyby ostrzegał... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tomekruslan:
Chodzi ci o to, że polscy politycy byli pierwsi w Kijowie? Czy może o tym, o czym wspominał wyżej Arestovych? Który wprost twierdzi, że Polska ich uratowała?
@tomekruslan:
źródło: _125704484_64fa2222-6588-47a9-bf86-cae44c7867b9-1
PobierzTak. Dlatego właśnie jako pierwsi wysłali eszelony z amunicją i więcej czołgów, niż reszta świata razem wzięta. Dokładnie o to chodziło. Słyszałem w Radiu Erewań.
Jesień 2021 – spotkania Morawieckiego.
Janez Janša (Słowenia)
źródło: FtDcx8xX0Ao68E3
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Dosłownie nic. Wy, ruskie, to tylko łgać potraficie. Datę ci zaznaczyłem. Zełeński, Biden, Morawiecki, Johnson. Pełna lista przywódców, która uratowała państwowość Ukrainy. Handluj z tym, żuczku.
https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/konwoj-z-polska-amunicja-juz-w-ukrainie/18xfjsk
@tomekruslan:
źródło: obraz
Pobierzźródło: 1000010261
Pobierz