Aktywne Wpisy

LeafWhisper +67

krzych0 +59
Słyszałem, że na tym portalu jest duże grono psiarzy i można się pochwalić swoim psimsynem (。◕‿‿◕。)
Oto mój synek lat prawie 2, Edward zwany też gamoniem.
Diabelnie inteligentny ale niezbyt mądry.
Gdybym miał 5% jego determinacji, Elon sprzątałby moje kible.
Kocham go bardzo, towarzyszy nam wszędzie a jego ulubione miejsce to piekarnia (debil zjadł kiedyś
Oto mój synek lat prawie 2, Edward zwany też gamoniem.
Diabelnie inteligentny ale niezbyt mądry.
Gdybym miał 5% jego determinacji, Elon sprzątałby moje kible.
Kocham go bardzo, towarzyszy nam wszędzie a jego ulubione miejsce to piekarnia (debil zjadł kiedyś
źródło: image_picker_4460E0A0-29BF-4E5F-ABD8-28A07269AE69-3352-000000A492DEC864
Pobierz

źródło: berlinki
Pobierz@FuriousViking: W sensie Niemcy rządzą Warszawą. C-------h czasów dożyłeś
źródło: 1000023824
PobierzDokładnie! Wszak nie można było śnić o MittelEuropie bez delegowania gubernatora do tej tysiącletniej przeszkody w budowaniu rusko-niemieckich stosunków.
@tomekruslan:
źródło: obraz
PobierzA to byś musiał swojej mamusi zapytać. Nawet nie wiedziałem, że wróciła w rodzinne strony.
( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: 1000009008
PobierzCi sami, którzy rządząc Polską, wysłali na Ukrainę więcej czołgów, niż reszta świata razem wzięta i razem z Bidenem i Johnsonem zadecydowali o przetrwaniu ukraińskiej państwowości? Jesteś doprawdy poważnym rozmówcą, mirku (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@tomekruslan:
@Nighthuntero: czasów w których ruskie trolle twojego pokroju sieją propagandę wyciętym screenem z filmu?
mocna, ale zasadna krytyka Jońskiego, Szczerby, Jachiry, Tuska i innych Franków. Nie powiem, zaplusowałeś!
Prawda? Jak umarzali długi gazpromowi, czy podpisywali kontrakty gazowe nie do obrony, siali fake newsy przeciw Baltic Pipe, czy zapraszali Ławrowa na odprawy ambasadorów to już kuło w oczy, ale w momencie, gdy w przededniu wojny na Ukrainie i w obliczu ataku hybrydowego na nasz kraj, ta kryptoruska swołocz stawała ramię w ramię po stronie Putlerka i Baćki, maski opadły całkowicie! Dla politycznych zysków atakować z ruskimi własny kraj?
źródło: 7kxdtb
Pobierzźródło: mur-glosowanie
Pobierz