Wpis z mikrobloga

@nervous_breakdown: używam libre chyba z 8 lat i ani razu żaden dokument nie był u mnie źle sformatowany czy otwarty, przetargi nie przetargi wszystko przechodzi, zapisuje w tym samym formacie i nikt nigdy nie miał pretensji że źle otwarlo xd

Ale do szkalowania pages się zgodzę xdd
  • Odpowiedz
@nervous_breakdown: to jest jeden z moich lęków, (korzystam z Libre), że kiedyś będę potrzebowała wysłać plik tekstowy komuś, kto ma MS Worda i się wszystko sypnie na starcie xD Z reguły i tak wysyła się pdf'y, więc Libre Office sam w sobie jest akceptowalny, ale spróbuj otworzyć plik z jednego programu w drugim to się zaczyna magia xD
  • Odpowiedz
@nervous_breakdown Cały czas byłem fanem i pracowałem na libreoffice zamiast Worda ale zaczął się sypać przy bardzo, ale to bardzo dużym dokumencie. Miał problemy z renderowaniem. Pokazywał białe przestrzenie zamiast treści. Naprawiałem to parę razy i problem wracał co jakiś czas. Przerobiłem dokument na doca, otwieram w Wordzie i działa od pół roku.
  • Odpowiedz
@nervous_breakdown Word to latami nie potrafił otwierać starszych wersji plików w nowszych wersjach tak żeby się wszystko nie rozjechało. A Wy byście między zupełnie różnymi programami chcieli kompatybilności. ;)
  • Odpowiedz