Aktywne Wpisy

WeunianyTrampek +187

bronxxx +208
Jeżeli laski wszędzie wystawiają c---i w dekolcie, to dlaczego by nie rozpocząć mody żeby wystawiać kawałek jaj na widok? A wtedy, kiedy by zerkała, to jest zwracasz kulturalnie uwagę "gapisz mi się na jaja"?

Pomimo tego, że siostra sama zmaga się od lat z ciężką, nieuleczalną chorobą (stwardnienie rozsiane), to obecnie dodatkowo walczy o zdrowie czworonożnego przyjaciela. Mieszkają tylko we dwoje. Oprócz psiaka to tak na prawdę ma tylko mnie i naszych rodziców. Nie dawno Gomez doznał poważnej kontuzji, obecnie nie może już chodzić. W obydwóch tylnych łapkach doszło do zerwania więzadła krzyżowego. Występuje zaburzony tor rzepki i nieprawidłowa oś kości piszczelowej. Dodatkowo Gomcik ma bardzo kiepskie badania krwi, które wykazały niepokojące zmiany w funkcjonowaniu wątroby i tarczycy.
Wydatki przekroczyły jej i również moje możliwości finansowe. Zwracam się do Was z ogromną prośbą o udostępnienie tej zrzutki, a również, w miarę możliwości o ewentualne wsparcie finansowe.
https://pomagam.pl/bagy7t
Aby troszkę zwiększyć zasięgi organizuję #rozdajo. Wśród osób plusujących ten wpis w piątek 05.09.2025 o godzinie 20:00 wylosuję jedną, której wyślę cyfrową kartę podarunkową (będę potrzebował Twój adres email) na #pysznepl o wartości 50 zł.
Z góry wszystkim dziękuję za każdą pomoc, czy to za finansową czy za udostępnienie :)
#zrzutka #pomagajzwykopem #pokazpsa #pies #pomagam #psy
źródło: 23e71fc8-04ad-4647-a649-a34b39365eff
Pobierzale jak w ogóle doszło do tej kontuzji?
źródło: obraz
Pobierzźródło: 439d3514-4fb1-49b7-bfae-561b24d4203c
PobierzWszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ